Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 189 (6899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni

Un şofer inconştient, care a pus în pericol viaţa fiului său, a ajuns după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Cârlibaba este cercetat de anchetatori după ce a intrat cu autoturismul într-un gard. Un accident aparent banal putea duce însă la o tragedie, după ce şoferul, care îl avea alături în autoturism pe fiul său de 13 ani, a părăsit locul accidentului, luându-l şi pe fiul său rănit destul de grav, împreună cu care s-a ascuns la o rudă din localitate. În urma unei acţiuni operative, bărbatul şi fiul acestuia au fost identificaţi de către poliţişti, copilul de numai 13 ani fiind transportat pentru îngrijiri medicale la spitalul din Vatra Dornei şi apoi la Suceava, pentru tratament de specialitate.

 

Șoferul inconştient, bănuit că s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului

Accidentul a fost semnalat vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, când prin intermediul unui apel la 112, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost înştiinţată despre existenţa a două victime, în urma unui accident rutier pe drumul naţional DN 18, în comuna Cârlibaba.

La faţa locului poliţiştii au constatat că Gabriel Nicolae T., de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Nissan pe DN 18, în interiorul comunei Cîrlibaba, din direcţia Vatra Dornei către Borşa, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu gardul unei locuinţe. După producerea impactului, bărbatul a părăsit locul accidentului, luându-l cu el şi pe fiul său de 13 ani, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea celui care a produs accidentul, Gabriel Nicolae T. fiind găsit la locuinţa unei rude de-ale sale din localitate. Împreună cu acesta a fost identificat şi fiul său de 13 ani, care avea leziuni la nivelul feţei, fapt pentru care a fost preluat de o ambulanţă, echipajul acesteia acordându-i primul ajutor şi stabilindu-i diagnosticul traumatism cranio-facial, leziuni oculare.

Poliţiştii au avut nevoie de imobilizarea bărbatului de 40 de ani, care a fost transportat la Spitalul din Vatra Dornei, unde însă a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice de sânge, fiind examinat medical de către medicul de gardă.

 

Inconştienţa şoferului putea pune în pericol viaţa fiului său

Cu un diagnostic prezumptiv, tânărul de 13 ani a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, în lipsa unui medic oftalmolog la Vatra Dornei. La Unitatea de Primire Urgenţe a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial, contuzie coapsă dreaptă şi plăgi escoriate pe partea dreaptă. Băiatul avea afectată piramida nazală, mai multe bucăţi de sticlă din parbriz producându-i leziuni oculare care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timp ce bărbatul de 40 de ani era audiat de poliţişti în calitate de suspect, acesta a început să acuze dureri în zona toraco-abdominală, solicitând transportul la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferat la UPU Suceava, pentru investigaţii medicale. O echipă operativă de poliţişti s-a deplasat la spitalul sucevean, pentru continuarea cercetărilor şi monitorizarea suspectului.

 

În urma acuzaţiilor grave şi a modului în care a acţionat, bărbatul a fost reţinut 24 de ore

Pe numele suspectului de 40 de ani s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice. În urma stabilirii diagnosticului de politraumatism din accident rutier, bărbatul nu a rămas internat. Poliţiştii au pus în aplicare un mandatul de aducere emis pe numele lui Gabriel Nicolae T., iar în urma audierilor, pe numele său a fost emisă sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 09.00, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie audiat de procurori, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În urma prezentării în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Gabriel Nicolae T. urmează a fi cercetat în continuare sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer inconştient, care a pus în pericol viaţa fiului său, a ajuns după gratii.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer inconştient, care a pus în pericol viaţa fiului său, a ajuns după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei