Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 162 (6872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Colaborare

Întâlnire de suflet între sindicaliști ai serviciilor poștale din Suceava și Republica Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Reprezentanții sindicaliştilor suceveni din Poşta Română s-au întâlnit vineri dimineață cu reprezentanții Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova, la sediul Poștei Române din municipiul Suceava. Sindicaliștii moldoveni au venit la Suceava la invitația omologilor suceveni, la întâlnire participând și reprezentanți ai sindicatelor poștale din județele Iași, Bacău, Neamț, precum și colaboratori din județul Vaslui.
Întâlnirea organizată de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava a  avut drept scop un schimb de experiență legat de modul de lucru în cadrul serviciilor poștale din cele două țări prietene, pentru menținerea unor standarde de calitate. Invitații au fost primiți de Nicolai Costrâș, Șeful Oficiului Județean de Poștă Suceava, împreună cu Carmen Baciu, în calitate de președinte executiv al Sindicatulului Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava. În deschidere Nicolai Costrâș a declarat: ”Întâlnirea de astăzi se dorește a fi un schimb de experiență între Poșta Română, prin reprezentanții Oficiului Județean de Poștă Suceava, și colegii de la Poșta Moldovei. Între noi, cei din cadrul poștei sucevene, și colegii și prietenii din mai multe raioane ale Republicii Moldova există o colaborare de tradiție foarte frumoasă, care dăinuie de la începutul anilor 2000. Legătura o ținem în mod special cu domnul președinte al Federațiilor Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova, domnul Ioan Pârgaru, cu care personal m-am întâlnit pentru prima oară în anul 2000. De-a lungul timpului între noi au avut loc mai multe întâlniri. În acest an ne-am întâlnit cu ocazia congresului în luna februarie la Chișinău, iar astăzi la Suceava avem cea de a doua întâlnire. Ne dorim să facem un schimb de experiență cu salariații proprii, în cadrul căruia noi să mergem cu salariații în Moldova, iar ei să vină cu angajații lor să experimenteze munca de poștă în România. Schimbul de experiență va fi un schimb de bune practici, de moduri de lucru, de la care avem de învățat cu toții.”
Înainte de întâlnirea din sediul poștei sucevene, reprezentanții federației sindicatelor din Moldova au vizitat 4 subunități poștale, fiind interesați de circuitul unor servicii. La întâlnire au mai participat și secretarii și reprezentanți ai Birourilor Executive de sindicat din județele Iași, Bacău și Neamț, precum și din județul Vaslui. Ion Pârgaru, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova, a precizat în deschiderea întâlnirii: ”Având în considerare bunele relații pe care le avem cu colegii din România, cu scopul de a comunica între noi, de a ne cunoaște mai bine și de a vedea ce-i bun la dumneavoastră și la noi, considerăm că asta ne va ajuta să perfecționăm munca diriginților, operatorilor și factorilor poștali. De asemenea, ne dorim ca de ziua poștei să organizăm un marș al factorilor poștali pe biciclete, cu drapelele român și moldovenesc, să parcurgem distanțe în cele două țări și poate, de ce nu, și în Ucraina. Încercăm prin asta o promovare a serviciilor poștale din țările noastre, pentru a ne cunoaște lumea mai bine și a afla despre serviciile noastre.” Delegația sindicală din Republica Moldova va încerca să vadă în teren modul de lucru al angajaților Poștei Române din județul Suceava, în cadrul întâlnirii fiind organizat și un program de socializare și de vizitare a obiectivelor turistice din județ. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire de suflet între sindicaliști ai serviciilor poștale din Suceava și Republica Moldova.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire de suflet între sindicaliști ai serviciilor poștale din Suceava și Republica Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei