Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 162 (6872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Doi scandalagii au ajuns 24 de ore după gratii și sunt cercetaţi sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri de 18 și 23 de ani din comuna Dornești sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni, după ce au provocat un scandal într-un local din municipiul Rădăuţi. Violenţele au avut loc în timpul nopţii de duminică spre luni, împotriva angajaţilor și administratorilor barului, după ce aceștia au refuzat să-l servească pe unul dintre indivizi cu băuturi alcoolice. După câteva zile de cercetări, joi la prânz anchetatorii au luat măsura reţinerii celor doi în spatele gratiilor pentru 24 de ore, procurorii luând măsura cercetării în continuare a acestora sub control judiciar.

Duminică seara, înainte de ora 22.00, un bărbat anunţa la 112 faptul că într-un local din Rădăuţi are loc o altercaţie între câţiva bărbaţi. La faţa locului au ajuns poliţiștii rădăuţeni, care au demarat cercetările. S-a stabilit astfel că în jurul orei 21.30, David Severin Beghean, de 23 de ani, din comuna Dornești, însoţit de încă trei persoane, a intrat în localul din municipiul Rădăuţi, unde a solicitat să fie serviţi cu băuturi alcoolice. Având în vedere că cei patru se aflau într-o stare avansată de ebrietate, personalul localului a refuzat să-i servească. În urma acestor neînţelegeri, David Severin Beghean s-a enervat, provocând scandal și adresând injurii și ameninţări cu acte de violenţă, tulburând ordinea și liniștea publică. În urma insistenţelor persoanelor care îl însoţeau, Beghean a ieșit din local, moment în care a împins-o pe o femeie, aceasta fiind unul dintre administratorii localului. În conflict a intervenit și un bărbat de 42 de ani din aceeași localitate, care a încercat să îl oprească pe agresor, însă acesta a fost lovit de către individul violent și prietenii acestuia. În urma agresiunii, bărbatul de 42 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis și contuzie de piramidă nazală. Poliţiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice, în primă fază procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi opinând pentru cercetarea în stare de libertate a tânărului de 23 de ani și a lui Cătălin Mirăuţă, de 18 ani, complicele agresorului.

În urma continuării cercetărilor evenimentului din acea noapte, privind comiterea de această dată a infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe și în urma probatoriului administrat, în timpul zilei de joi, în jurul orei 13:30, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, Biroul pentru Investigaţii Criminale, au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de suspecţii David Severin Beghean, de 23 de ani, şi Cătălin Mirăuţă, de 18 ani, ambii din comuna Dorneşti.

Suspecţii au fost introduși în arestul IPJ Suceava, iar în cursul zilei de vineri, procurorii aceluiași Parchet au luat măsura cercetării celor doi sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi scandalagii au ajuns 24 de ore după gratii și sunt cercetaţi sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 2210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi scandalagii au ajuns 24 de ore după gratii și sunt cercetaţi sub control judiciar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei