Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 149 (6859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angajări

Spitalul de Urgenţă Suceava scoate la concurs 22 de posturi de medici specialişti şi primari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava scoate la concurs 22 de posturi de medici, în diverse specialităţi: două posturi de medici specialişti Neurologie, două la Chirurgie generală, unul la Chirurgie vasculară, unul la Cardiologie, două la Ortopedie, unul la Neurochirurgie, unul la Anatomie patologică, unul la Nefrologie, un post de medic specialist în Boli infecţioase şi un post de medic primar, în aceeaşi specialitate, un post de medic primar Pneumologie pentru Dispensarul TBC; un post de medic primar Medicină de familie şi un post de medic specialist Medicină internă la compartimentul de Îngrijiri Paliative, care astfel va deveni secţie, un post de medic primar Urologie, două posturi de medic specialist Chirurgie toracică, un post de medic rezident anul V Oncologie medicală, un post de medic primar Oncologie şi un post de specialist epidemiolog.

Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, că pentru 21 dintre cele 22 de posturi are garanţia că va exista cel puţin câte un candidat, respectiv medicii care au fost recrutaţi de spital în ultimul an şi care lucrează cu contracte de prestări servicii. Recrutorii spitalului nu au găsit, până acum, un medic epidemiolog, o altă specializare deficitară pe piaţa specialităţilor medicale.

 

Medicii cu contracte de prestări servicii au salarii mult mai mici decât cei cu contract pe perioadă nedeterminată

”Nu sunt concursuri formale, vor candida măcar medicii care până acum au lucrat cu contracte de prestări servicii. Intenţia noastră este să-i angajăm cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată şi astfel nu mai avem specialităţi deficitare ca acoperire cu medici, cu excepţia UPU şi a Radiologiei”, a declarat Rîmbu, cu menţiunea că în aceste specialităţi este deficit de medici la nivel naţional, urmare a numărului redus de posturi la examenele de rezidenţiat şi a emigrării.

Managerul Spitalului de Urgenţă a mai spus că medicii care lucrează cu contracte de prestări servicii încheiate înainte de majorările salariale de la 1 martie a.c. nu au putut beneficia de creşterile de salariu pe care le-au avut colegii lor cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. „Ei au salariile pe care le aveau ceilalţi înainte de majorare”, a subliniat Vasile Rîmbu, în condiţiile în care prestează aceeaşi muncă. Concursurile vor avea loc în perioada iulie-septembrie a.c.. 

De la începutul acestui an, Spitalul de Urgenţă Suceava a mai angajat încă 5 medici – la Obstetrică - Ginecologie, Gastroenterologie, Hematologie, Laborator BK şi un pediatru la UPU-SMURD. În perioada 2008-2017, Spitalul de Urgenţă Suceava a angajat 118 tineri medici. Cei mai mulţi au fost angajaţi în anii 2012, 2015 şi 2016, câte 16 medici. Anul trecut, au devenit salariaţi ai unităţii medicale 9 medici. „O parte dintre cei veniţi mai demult sunt deja şefi de secţie”, a mai spus Vasile Rîmbu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de Urgenţă Suceava scoate la concurs 22 de posturi de medici specialişti şi primari.
 Vizualizări articol: 2340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul de Urgenţă Suceava scoate la concurs 22 de posturi de medici specialişti şi primari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei