Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 147 (6857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită de lucru

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, vizitează, vineri, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, efectuează, vineri, o vizită de lucru în judeţul Suceava. Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Alexandru Rădulescu, a informat, printr-un comunicat de presă, că Trif a fost invitat la Suceava de parlamentarii social-democraţi din judeţ pentru a vizita pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, finalizată dar încă nerecepţionată, şi pentru a se întâlni cu primarii din localităţile cu statut de staţiune turistică.  

În prima parte a zilei, ministru Turismului va merge la pârtia de schi, care, conform comunicatului, a fost construită „cu finanţare acordată integral de guvernul social-democrat” pentru a analiza şi execuţia celui de-al doilea tronson al acestui obiectiv. „Trebuie menţionat că acest lucru a devenit posibil prin adoptarea, în primăvara acestui an, a unui proiect legislativ iniţiat de parlamentarii PSD, printre care şi senatorul Ioan Stan, prin care se permite ocuparea unei suprafeţe forestiere pentru obiective de utilitate publică. Pentru evidenţierea completă a adevărului trebuie menţionat faptul că, deşi acest obiectiv este extrem de important pentru dezvoltarea turistică a judeţului, colegii de partid ai primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc - deputaţii liberali suceveni - au votat împotriva acestui proiect, periclitând construirea tronsonului 2 al acestei pârtii. Această atitudine demonstrează încă o dată că între afirmaţiile liberalilor suceveni ce inundă presa locală şi faptele lor există o diferenţă uriaşă, sfidând astfel grosolan datoria pe care o au faţă de propriii alegători”, afirmă deputatul Rădulescu.

În a doua parte a zilei, Bogdan Trif se va întâlni la Suceviţa cu primarii localităţilor staţiuni turistice de interes naţional şi local şi cu reprezentanţi ai asociaţiilor şi societăţilor ce prestează servicii turistice. Întâlnirea este programată ca o dezbatere în cadrul căreia participanţii vor afla „modalităţile prin care guvernul social-democrat sprijină prioritar dezvoltarea turismului, fapt asumat de PSD în programul de guvernare, demonstrat şi de un proiect legislativ adoptat în această săptămână, în Camera Deputaţilor, prin care se asigură creditarea, garantată de guvern, a întreprinderilor mici şi mijlocii pentru diverse proiecte inclusiv din sfera turistică”.

Vizita ministrului Turismului este apreciată de deputatul Alexandru Rădulescu drept parte din „şirul faptelor concrete ale parlamentarilor PSD suceveni şi ale colegilor lor din Guvernul României destinate susţinerii dezvoltării judeţului Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Turismului, Bogdan Trif, vizitează, vineri, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, vizitează, vineri, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei