Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 147 (6857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări

Magistrala de gaz care subtraversează râul Suceava, avariată de inundaţii, va fi înlocuită în câteva zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistrala 10 de gaz metan Suceava – Rădăuţi, care subtraversează râul Suceava şi care a fost avariată în urma inundaţiilor din perioada 29-30 iunie a.c., va fi înlocuită până la sfârşitul acestei săptămâni. Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat ieri că echipele Delgaz Grid lucrează la devierea râului Suceava, prin excavarea a două canale, pentru a putea interveni la conducta care subtraversează râul. „Alimentarea cu gaz a consumatorilor casnici şi a instituţiilor publice din Rădăuţi a fost preluată de către un operator privat, chiar de la data producerii fisurii în conductă”, a subliniat prefectul.

Mirela Adomnicăi a arătat că tot cu sprijinul companiei Delgaz, sâmbătă, 30 iunie, s-a reluat alimentarea cu apă, prin staţiile I, II ale ACET de la Baia, astfel încât în municipiul Fălticeni furnizarea apei potabile nu a fost întreruptă.

La Staţia de captare a apei de la Berchişeşti, unde s-a produs o ruptură în digul de protecţie, s-a intervenit cu sprijinul echipelor de la ACET şi al firmei Calcarul Pojorâta. Aceasta din urmă a adus în zonă 10 maşini cu arocament, remediind fisura din digul de protecţie. În ceea ce priveşte podul de la Milişăuţi, de pe DN 2H, documentaţia de constatare a avariei a fost întocmită şi înaintată către DRDP Iaşi, urmând ca lucrările să fie demarate de aceasta în regim de urgenţă. 

Prefectul Adomnicăi a subliniat că, în cele două zile cât judeţul Suceava s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de precipitaţii şi hidrologic, au fost mobilizate în zonele afectate de inundaţii toate efectivele umane de la instituţiile din subordinea Ministerului de Interne şi de la celelalte structuri, „care au intervenit exemplar”. “Vreau să mulţumesc pompierilor, poliţiştilor, jandarmilor şi celorlalte structuri –SGA, Delgaz, ACET, Trans Gaz - care au intervenit în cele două zile”, a mai spus prefectul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magistrala de gaz care subtraversează râul Suceava, avariată de inundaţii, va fi înlocuită în câteva zile.
 Vizualizări articol: 1690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Magistrala de gaz care subtraversează râul Suceava, avariată de inundaţii, va fi înlocuită în câteva zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei