Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 144 (6854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Efectele furtunii

Avarii la reţele electrice şi curţi inundate, după ploile de joi noaptea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ploile abundente din noaptea de joi spre vineri şi din cursul zilei de ieri au provocat avarii la reţele electrice şi inundarea mai multor curţi, pe raza judeţului Suceava. Firma Delgaz Grid a informat Prefectura Suceava că, urmare a unor avarii produse la reţele de distribuţie a energiei electrice din cauza fenomenelor meteorologice, ieri, la ora 10.00, în judeţ mai erau parţial afectate localităţile Straja şi Poiana Stampei, cu 13 posturi de transformare nealimentate şi 163 de consumatori rămaşi fără curent electric.  

Delgaz a precizat că la faţa locului se aflau 16 echipe de intervenţie ale companiei, care lucrau la cele două linii electrice parţial nealimentate cu energie electrică.

Potrivit informaţiilor transmise de Delgaz Grid, ploile torenţiale şi vântul puternic au provocat avarii la 194 de puncte de transformare, fiind afectaţi 14.563 de consumatori din mai multe localităţi ale judeţului Suceava. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a transmis că joi, în comuna Slatina, au fost inundate 10 curţi, nouă beciuri şi două anexe, iar la Muşeniţa două anexe au ars ca urmare a descărcărilor electrice.

Judeţul Suceava s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de precipitaţii în intervalul 28 iunie, ora 19.50 - 28 iunie, ora 21.00, şi cod portocaliu hidrologic, pe râurile Suceava, Moldova, Bistriţa şi afluenţi, de ieri, la ora 16.00, până astăzi, 30 iunie, ora 18.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avarii la reţele electrice şi curţi inundate, după ploile de joi noaptea.
 Vizualizări articol: 2064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avarii la reţele electrice şi curţi inundate, după ploile de joi noaptea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei