Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 136 (6846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Economic

Conferinţă organizată la Suceava despre soluţiile de finanţare și eficientizare a afacerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conferinţele BTL Design, împreună cu trustul de presă Agora Group SA, organizează astăzi, 21 iunie, la Suceava, o nouă ediţie a programului de evenimente „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2018”. Evenimentul va avea loc la hotel Bucovina începând cu ora 9:30 și va fi împărţit în două sesiuni de dezbateri, una care își propune să aducă în fata întreprinzătorilor prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor centrale, autorităţilor locale și organizaţiilor patronale, pentru dezbaterea de soluţii la problemele legate de infrastructură, legislaţie locală și birocraţie și cea de-a doua, în care se vor prezenta soluţii de finanţare și garantare, fiscalitate, soluţii de eficientizare a activităţii și de promovare.

De asemenea, întreprinderile mici și mijlocii sunt invitate să participe gratuit la eveniment pentru a-și putea promova produsele și serviciile proprii în cadrul unui stand pus la dispoziţie de către organizatori.

În cadrul evenimentului sunt invitate instituţii precum Consiliul Judeţean și Primăria Suceava, ADR Nord Est, Finanţele Suceava,  ITM, AJOFM precum și parteneri privaţi, printre care CEC Bank, FNGCIMM, Weizmann Ariana & Partners si Danubius Exim.

„Soluţiile pentru dezvoltarea firmei sunt multiple: soluţii de finanţare, soluţii de scădere a costurilor şi eficientizare a activităţii, soluţii de securizare a afacerii. Noi, în calitate de organizator, dorim să punem la aceaşi masă furnizorii de soluţii şi potenţiali beneficiari. Şi aici ne referim în special la firmele din sectorul IMM”, a declarat managerul programului de evenimente Conferinţele BTL Design,  Ion Radu. Sponsor al evenimentului va fi „Aur’a”, singura apă din România premiată cu trei stele de aur la Bruxelles, în 2016 și 2017, cu distincţia Superior Taste Award, de către Institutul Internaţional pentru Gust și Calitate. „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor" a  demarat în 2006 ca un program naţional de informare dedicat întreprinderilor mici și mijlocii, iar de la început acest program de evenimente s-a definit ca cel mai amplu proiect privat  de informare dedicat sectorului IMM care se derulează pe teritoriul României.

Participarea IMM-urilor la evenimentul de la Suceava este liberă și se face pe bază de invitaţie, prin înscrierea la unul dintre cei doi organizatori, BTL Design sau Agora Group SA sau online pe site-ul www.btldesign.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţă organizată la Suceava despre soluţiile de finanţare și eficientizare a afacerilor.
 Vizualizări articol: 1333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţă organizată la Suceava despre soluţiile de finanţare și eficientizare a afacerilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei