Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 129 (6839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reciproc

Un bărbat îi acuză pe poliţişti că l-au bruscat, încătuşat şi umilit fără motiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat îi acuză pe poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni că i-au încătuşat fiul şi l-au dus la secţie fără nici un motiv, iar lui i-au făcut o plângere pentru ultraj, după ce a venit la sediul poliţiei pentru a vedea ce se întâmplă. El spune că aici a fost bruscat, încătuşat şi umilit de poliţişti, punându-i în pericol starea de sănătate. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii formulând la rândul lor pe numele bărbatului o plângere pentru ultraj, care a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

Acuzaţii făcute de bărbat la adresa poliţiştilor din Burdujeni

Incidentul reclamat de bărbatul de etnie romă a avut loc sâmbătă după-amiază, în cartierul sucevean Burdujeni, Gheorghe Gagiu locuind la un bloc de pe strada Celulozei din cartier. Gagiu povesteşte că în jurul orei 17.30, în timp ce copiii săi se jucau împreună cu alţi copii prin apropiere, un echipaj de poliţie a sosit în preajmă. Copiii s-au dus atunci să vadă ce se întâmplă şi, conform spuselor bărbatului, ar fi fost întâmpinaţi cu: ”<Ce faceţi, voi ciorilor, pe aici?> Băiatul meu cel mare, de 15 ani, i-a întrebat atunci pe poliţişti de ce le spun aşa. În acel moment, oamenii în uniformă nu au mai stat pe gânduri şi l-au încătuşat pe băiat, ducându-l la secţia de poliţie”, a povestit Gheorghe Gagiu.

Când fiul cel mic a venit acasă şi i-a spus bărbatului ce se întâmplase cu fratele mai mare, Gheorghe Gagiu a plecat la Secţia de Poliţie din Burdujeni, să vadă ce se petrece cu fiul său. Ajuns aici, bărbatul a povestit că ”poliţiştii m-au bruscat fără motiv şi mi-au pus cătuşele, după care mă loveau şi mă umileau, fiind în acelaşi timp filmat. După ce m-au ţinut aşa încătuşat, mi-au adus la cunoştinţă că am comis de fapt o infracţiune de ultraj şi trebuie să merg la puşcărie, fiind în continuare lovit şi înjurat, starea de sănătate fiindu-mi pusă în pericol şi din cauza diabetului zaharat de care sufăr.”

 

Poliţiştii spun că de fapt e vorba de o infracţiune de ultraj comisă de bărbat

Plângerea formulată de bărbat a fost adusă de acesta la sediul ziarului nostru şi am încercat să luăm legătura cu poliţiştii, pentru a afla care este varianta acestora în privinţa incidentului produs. Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, ne-a spus: ”Din relatările poliţiştilor Secţiei de Poliţiei Burdujeni am aflat că Gheorghe Gagiu a sosit sâmbătă seara la sediul din Burdujeni şi a început să-i ameninţe, spunându-le că el face parte din Partida Romilor. A continuat să-i ameninţe că îşi vor pierde locurile de muncă, creând o stare de stres în rândul lor, acest lucru ducând la formularea unei plângeri de ultraj pe numele bărbatului agresiv verbal. Plângerea a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care au decis cercetarea acestuia pentru ultraj în stare de libertate, fără luarea unei măsuri restrictive în privinţa acestuia.”

Cercetările sunt continuate pentru elucidarea modului în care s-au petrecut faptele în interiorul secţiei de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat îi acuză pe poliţişti că l-au bruscat, încătuşat şi umilit fără motiv.
 Vizualizări articol: 2016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat îi acuză pe poliţişti că l-au bruscat, încătuşat şi umilit fără motiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei