Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 126 (6836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Trei autoturisme avariate, după ce un bărbat fără permis s-a urcat la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut joi seara, la Mitocu Dragomirnei, după ce un bărbat de 28 de ani, fără permis de conducere, a sustras din faţa locuinţei sale autoturismul unei cunoştinţe venite în vizită, după care, în timp ce se plimba pe uliţele comunei, a provocat o tamponare cu alte două autoturisme implicate. El s-a ales cu un dosar penal şi va suporta rigorile legii pentru fapta sa.

Incidentul a fost sesizat de un localnic în jurul orei 18.30, acesta anunţându-i pe poliţişti că un autoturism de culoare roşie a tamponat două vehicule pe DJ 208U, după care a plecat de la faţa locului. Verificările poliţiştilor au stabilit faptul că în jurul orei 17.00, un bărbat de 42 de ani, din Siminicea, a venit cu autoturismul Mercedes Vito la locuinţa lui Viorel S., de 28 de ani, din Mitocu Dragomirnei, parcându-l în faţa porţii casei, cu cheile în contact. În curtea locuinţei se aflau proprietarul acesteia şi alte trei persoane, toate din localitate.

În momentul în care bărbatul care venise în vizită a plecat la toaletă, Viorel S. s-a urcat la volanul autoturismului Mercedes şi a demarat pe uliţele satului, unde după ce a parcurs o distanţă de circa 300 de metri a ajuns în intersecţia cu DJ 208U. În acel moment, bărbatul de la volanul Mercedesului nu a acordat prioritate unui autoturism marca VW Passat, condus de o tânără de 24 de ani, din municipiul Suceava, acroşându-l şi proiectându-l în alt autoturism, marca Seat Cordoba, proprietatea unui bărbat de 62 de ani, din Adâncata, care era parcat regulamentar pe acostamentul drumului.

După impact, Viorel S. a plecat de la faţa locului, conducând autoturismul pe DJ 208U pe o distanţă de aproximativ 300 metri şi apoi pe drumul comunal, până în faţa locuinţei. În urma impactului, toate cele trei autovehicule implicate au fost avariate, iar poliţiştii au constatat în urma cercetărilor că bărbatul care a sustras şi condus autoturismul furat, avariindu-l împreună cu celelalte două, nu avea permis de conducere. Cercetările sunt continuate acum în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei autoturisme avariate, după ce un bărbat fără permis s-a urcat la volan.
 Vizualizări articol: 1594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei autoturisme avariate, după ce un bărbat fără permis s-a urcat la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei