Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 86 (6796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Alexandru Băişanu: "Nu este normal ca o persoană care a primit interdicţie pentru lucrări greşite să-şi facă altă firmă şi să continue să lucreze"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băişanu, i-a transmis secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Ionel Minea, că nu este normal ca cineva care a primit interdicţie pentru realizarea de lucrări greşite să-şi facă altă firmă şi să continue să lucreze pe acelaşi gen de investiţii. Alexandru Băişanu a participat, ieri, la şedinţa Comisiei de Transporturi la care au fost invitaţi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi ai Autorităţii Aeronautice Civile din România şi conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Vicepreşedinte al comisiei de transporturi, deputatul Alexandru Băişanu a declarat în timpul şedinţei că din punctul său de vedere situaţia de la Aeroportul Internaţional „Otopeni” este extrem de gravă, solicitându-i secretarului de stat Ionel Minea să-i spună ce investiţii au fost făcute în ultimii zece ani  pentru modernizarea pistelor de rulare şi care au fost firmele care au realizat aceste lucrări. „Știu că este o firmă care la un moment dat nu a mai primit aprobare să facă asemenea lucrări pentru că le-a făcut proaste. A crezut că asfaltează drumuri judeţene. Și tot proprietarul acelei firme, pentru că nu a mai avut voie să lucreze, conform unei hotărâri judecătoreşti, a venit cu altă firmă unde acţionar cu 98% tot el este. Oare dumneavoastră nu aveţi la îndemână un pix şi o hârtie  pentru a  sesiza DNA cu ceea ce se întâmplă acolo?”, a spus deputatul ALDE de Suceava. Alexandru Băişanu a atras atenţia că, aşa cum a mai spus şi în urmă cu câteva luni, există riscul ca pe Aeroportul Otopeni să se producă o adevărată catastrofă. „Nu mi-aş dori un alt Colectiv pe aeroportul din Bucureşti. Și vreau să-mi spuneţi ce măsuri s-au luat în ultimii zece ani pentru investiţii în căile de rulare şi cât aţi reuşit să faceţi cu adevărat, în afară de cârpeli”, a precizat Băişanu, el subliniind faptul că s-a înspăimântat după ce a văzut starea în care se află pistele 1 şi 2 ale Aeroportului Otopeni.

El a revenit asupra problemei legate de firmele care au realizat lucrările la pistele acestui aeroport. „Este normal în ţara asta ca un cetăţean care e patron, acţionar majoritar la o firmă care asfaltează prost sau face lucrările greşit şi care e obligat de instanţă să nu mai participe la licitaţii cu o firmă să îşi facă altă firmă şi tot el să lucreze?”, a fost o altă întrebarea adresată secretarului de stat Ionel Minea.

Nu în ultimul rând, Alexandru Băişanu consideră că la preluarea mandatului, conducerea Ministerului Transporturilor ar fi trebuit să facă o analiză pentru a vedea care sunt lucrurile care nu au mers şi ce măsuri trebuie să fie luate faţă de cei care au greşit până în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu: "Nu este normal ca o persoană care a primit interdicţie pentru lucrări greşite să-şi facă altă firmă şi să continue să lucreze".
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandru Băişanu: "Nu este normal ca o persoană care a primit interdicţie pentru lucrări greşite să-şi facă altă firmă şi să continue să lucreze"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei