Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 73 (6783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

Accesorii preţioase

Bijuterii clasice şi avangardiste şi un portofoliu de peste 1.000 de modele de verighete, la magazinele Stil Biju

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în domeniu şi cu un portofoliu bogat de bijuterii atât clasice, cât şi avangardiste, reţeaua de magazine Stil Biju s-a impus pe piaţa suceveană de profil, fiind o sursă de inspiraţie pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să se simtă feminine şi încrezătoare.

De-a lungul anilor, Stil Biju a însufleţit mii de ţinute ale femeilor şi bărbaţilor din întreg judeţul, fie că vorbim de bijuterii din aur alb, galben sau roz, de bijuterii de argint, cu sau fără pietre preţioase sau semipreţioase.

Pornită ca o afacere de familie, brandul Stil Biju vine în întâmpinarea clienţilor cu o colecţie generoasă de bijuterii - lanţuri, cercei, brăţări, pandantive, inele, inele de logodnă etc. -  pe care aceştia fie le pot oferi drept cadou persoanelor dragi, fie le pot achiziţiona pentru a-şi înnobila ţinutele.

Mai mult, pentru cuplurile care se pregătesc să facă marele pas şi să-şi unească destinele, Stil Biju vine cu o ofertă foarte vastă, tinerii putând alege dintr-un portofoliu de peste 1.000 de modele de verighete.

„Verighetele se pot achiziţiona de pe stoc sau la comandă. Sunt atât modele simple, clasice, dar şi modele inedite, mai deosebite, combinaţii de metale preţioase sau pietre. Mai mult de atât, în atelierul nostru, situat lângă Casa de Cultură din centrul municipiului, se pot personaliza verighetele, se pot executa după un model dorit de client, se pot grava etc.”, a arătat Ion Andronic, managerul magazinelor de bijuterii Stil Biju.

Acesta a mai menţionat că furnizorii bijuteriilor sunt din Italia şi Turcia, printre brandurile cu renume cu care colaborează numărându-se La Rosa, Kanat Gold, Zerrger sau Sabion.

„Avem toată gama de bijuterii, tot ce îşi pot dori clienţii noştri şi pentru toate oferim certificate de calitate care atestă autenticitatea aurului, veridicitatea pietrelor preţioase şi 30 de zile garanţie pentru deteriorarea mecanică”, a mai menţionat Ion Andronic.

 

Un nou magazin, mai spaţios şi modern, la kilometrul zero al municipiului

Reţeaua Stil Biju este alcătuită din trei magazine - cel de lângă Casa de Cultură (Ștefan cel Mare, nr. 20 A), cel din incinta Shopping City Suceava şi cel mai recent inaugurat, la parterul Hotelului Central (Nicolae Bălcescu, nr. 4).

Magazinul de pe esplanada din centrul Sucevei aduce un suflu nou brandului, clienţii beneficiind de un spaţiu modern, mult mai spaţios, configurat practic, primitor şi armonios.

Bijuteriile au o vizibilitate mult mai bună, sunt puse în valoare, astfel încât alegerea celor care calcă pragul noului magazin să fie mult mai uşoară.

„Putem vorbi despre o rebranduire, pentru că ne dorim ca publicul sucevean să aibă parte de servicii şi de un tratament în concordanţă cu anul 2018. Exigenţele clienţilor noştri cresc constant, aceştia vor lucruri de calitate, confort, condiţii plăcute, şi vrem să ne ridicăm la aşteptările lor, astfel că inaugurarea unui nou magazin, mai modern, actual, vine în mod firesc”, a completat Ion Andronic.

 În plus de asta, se acordă o atenţie sporită consilierii celor care vin în magazin, pentru ca aceştia să beneficieze de cele mai bune sfaturi şi idei, în acord cu nevoile lor.

Tot la sediul din centru, pentru cei care doresc discreţie şi intimitate, magazinul dispune de un spaţiu compartimentat special, unde clienţii pot discuta cu personalul angajat şi pot consulta oferta de bijuterii.

Magazinul de pe esplanada centrală este deschis zilnic, de luni până vineri, de la 9.00 la 20.00, sâmbăta de la 9.00 la 17.00, iar duminică până la ora 15.00.

 

Bijuterii la comandă, în funcţie de preferinţe

Stil Biju a fost printre primele magazine de bijuterii deschise în Suceava, primul sediu fiind cel de lângă Casa de Cultură.

Tot acolo, în urmă cu 12 ani, a fost deschis şi atelierul de confecţionat şi reparat  bijuterii, foarte cunoscut sucevenilor pentru serviciile sale.

Clienţii pot cere modificarea mărimii unei bijuterii, ajustări, pot solicita realizarea de bijuterii la comandă în funcţie de preferinţe sau după un model sugerat, aceste lucruri revenind în grija unora dintre cei mai vechi bijutieri din această breaslă - Ovidiu Puşcaş şi Angela Mihăilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bijuterii clasice şi avangardiste şi un portofoliu de peste 1.000 de modele de verighete, la magazinele Stil Biju.
 Vizualizări articol: 2040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bijuterii clasice şi avangardiste şi un portofoliu de peste 1.000 de modele de verighete, la magazinele Stil Biju5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei