Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 62 (6772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Foc în noapte

Un puternic incendiu a provocat pagube mari la complexul comercial din Broşteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la complexul comercial din centrul localităţii Broşteni, focul distrugând partea superioară a clădirii, acoperişul şi etajul la care se afla un restaurant. Având în vedere cantitatea mare de apă cu care pompierii au intervenit, au fost degradate şi elemente de construcţie şi bunuri din spaţiile de la parter. Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 1.00 din noapte. Martorii au observat că iese fum din zona podului clădirii, prin acoperiş.

La faţa locului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Broşteni, Crucea şi Borca, în total cu cinci autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperişul construcţiei şi la etaj, cu pericol de propagare la întreaga clădire şi la vecinătăţi”, a declarat sublocotenentul Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari suceveni.

Pompierii au localizat incendiul, însă suprafaţa mare care ardea a făcut intervenţia foarte dificilă.

Incendiul a fost lichidat în totalitate vineri dimineaţă, la ora 8.00.

Din primele evaluări rezultă că au ars aproximativ 1.200 de mp din acoperiş, încăperi anexe ale restaurantului de la etaj, pe aproximativ 400 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, aparate electronice şi alte bunuri. De asemenea, s-au degradat învelitoarea din tablă a acoperişului pe aproximativ 2.000 de metri pătraţi, instalaţii electrice, instalaţii de încălzire, tencuiala din încăperile de la etaj.

La parter, unde se află un supermarket şi alte spaţii comerciale mai mici, s-au degradat tavanele şi pereţii interiori ai clădirii şi alte bunuri din supermarket şi un magazin de mobilă. De asemenea, au fost afectate obiecte de mobilier şi un computer de la o farmacie, aflată tot la parter.

Pompierii au efectuat cercetări ieri, pe lumină, în încercarea de a găsi sursa incendiului. Din cauza cantităţii foarte mari de material care a ars, pompierii nu au identificat încă o cauză probabilă de izbucnire a incendiului.

Clădirea complexului comercial din Broşteni se află de câţiva ani în proprietatea primarului Nicolae Chiriac, declarat recent, definitiv şi irevocabil, în conflict de interese, într-un dosar demarat de inspectorii ANI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puternic incendiu a provocat pagube mari la complexul comercial din Broşteni.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Un puternic incendiu a provocat pagube mari la complexul comercial din Broşteni4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei