Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 62 (6772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La pont

Un adevărat depozit de ţigări, descoperit în curtea unui sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava au înregistrat, în urma unei perchiziții, cea mai mare captură de țigări de contrabandă de la începutul anului în curs. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, joia trecută un echipaj de la STPF Suceava a întreprins o acțiune în zona de munte a județului, în baza unor informații potrivit cărora la domiciliul unei persoane din comuna Ulma ar fi existat un depozit de țigări de contrabandă. După ce lucrătorii de la graniță au obținut mandat de percheziție domiciliară de la Judecătoria Rădăuți, în jurul orei 16.00 au descins la gospodăria lui G.T., în vârstă de 55 de ani, din localitatea Nisipitu. Oamenii legii au descoperit într-o anexă gospodărească aproximativ 90 de baxuri de țigări de proveniență ucraineană, iar în curtea imobilului două autoturisme de teren despre care s-a stabilit, în urma verificărilor, că erau folosite la contrabandă. Țigările și cele două autoturisme au fost duse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 44.940 de pachete cu țigări, în valoare de 526.000 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, evaluate la peste 23.000 de lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor. Trebuie precizat că în timpul acțiunii polițiștilor de frontieră, proprietarul imobilului a acuzat o stare de rău, condiții în care o ambulanță l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internare.

 

Straja: 3.500 pachete de țigări, în valoare de aproximativ 41.000 lei, confiscate

Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că în aceeași zi o patrulă de la Sectorul Brodina a observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Straja, două persoane care se deplasau de la frontieră spre interiorul țării cu colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea suspecților, efectuând somațiile legale prin voce, însă aceștia nu s-au supus, condiții în care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Și de această dată suspecții i-au ignorat pe oamenii legii, și au reușit să dispară. Polițiștii de frontieră au descoperit în apropiere două colete cu țigări, care au fost transportate la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost contabilizate 3.500 pachete de țigări marca Marble, în valoare de aproximativ 41.000 lei, țigări care au fost ridicate în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un adevărat depozit de ţigări, descoperit în curtea unui sucevean.
 Vizualizări articol: 5699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un adevărat depozit de ţigări, descoperit în curtea unui sucevean5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei