Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 62 (6772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parc auto mai mare

Alte trei autobuze aduse din Franţa, pe traseele din Suceava, de luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de luni dimineaţă, numărul autobuzelor de transport în comun care circulă pe traseele TPL din municipiul Suceava va fi de 36, ca urmare a introducerii în circulaţie a încă trei autobuze Irisbus Agora.

Acestea au fost aduse din Franţa, din oraşul Rouen, unde au fost folosite tot la transportul în comun de persoane, TPL cumpărându-le cu doar 28.000 de euro.

„Cele trei autobuze aduse la finele anului trecut s-au dovedit foarte fiabile, au o stare bună de funcţionare şi nu au necesitat nici un fel de reparaţii de când le utilizăm. De aceea am decis să mai suplimentăm parcul auto al societăţii cu încă trei autobuze, cumpărate la acelaşi preţ, dar care au un număr mai mic de kilometri parcurşi – aproape la jumătate faţă de cele Irisbus Iveco, pe care le avem în dotare”, a declarat administratorul societăţii, Darie Romaniuc.

Celelalte 30 de autobuze Irisbus Iveco din parcul auto al TPL cu care se circulă au cam un milion de kilometri parcurşi pe traseele din oraş. Iniţial, numărul lor a fost mai mare, dar două autobuze au fost scoase din circulaţie din cauza defecţiunilor, costurile de reparaţii fiind foarte mari, iar unul din cauza unui accident.

Cele şase autobuze Irisbus Agora (trei aduse anul trecut, trei aduse acum) sunt compatibile cu cele din parcul auto al TPL inclusiv la piese de schimb, doar că autobuzele aduse din Franţa stau mult mai bine la capitolul dotări, având aer condiţionat, trei aeroterme, trape acţionate electric (inclusiv cea pentru persoanele cu dizabilităţi) şi geamuri heliomate (se închid la culoare atunci când soarele luminează puternic).

Suplimentarea parcului auto al TPL este bine-venită, în condiţiile în care autobuzele sunt foarte aglomerate la orele de vârf, iar un număr mai mare de vehicule pe trasee poate reduce din timpii de aşteptare ai călătorilor, între curse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alte trei autobuze aduse din Franţa, pe traseele din Suceava, de luni.
 Vizualizări articol: 3286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Alte trei autobuze aduse din Franţa, pe traseele din Suceava, de luni3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei