Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 58 (6768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: Pasajul amenajat în zona Bazarului pe sub podul de peste râul Suceava este un „eşec lamentabil”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că amenajarea unui pasaj subteran în zona Bazarului, pe sub podul peste râul Suceava, se dovedeşte a fi un „eşec lamentabil”. Dan Ioan Cuşnir a spus că în loc să beneficieze de condiţii civilizate pentru a trece dintr-o parte în alta str. Calea Unirii, cetăţenii sunt nevoiţi să meargă prin noroi şi pe alei neamenajate până să ajungă la pasaj.

Cuşnir a precizat că primarul Sucevei, Ion Lungu, îl felicita anul trecut pe viceprimarul Lucian Harşovschi pentru măsurile de fluidizare a traficului şi în special pentru pasajul de la Bazar, amenajat pe sub podul peste râul Suceava.

„În realitate şi această acţiune a fost un eşec lamentabil, o decizie care arată dispreţul faţă de cetăţeni, faţă de cei ce ar trebui să aibă parte de pasaje civilizate în locul actualelor bătăi de joc la adresa Sucevenilor. A trecut un an de când le semnalam lui Lungu şi locotenentului său Lucian Harşovschi că soluţia din zona Bazarului trebuie să fie o pasarelă supraterană în locul actualei pagode construite deasupra sensului giratoriu. Se pare că interesele materiale ale celor ce conduc oraşul sunt deasupra intereselor cetăţenilor”, a spus liderul PSD Suceava. Cuşnir a atras atenţia că tot din cauza „intereselor materiale şi de partid”, liberalii nu vor să redeschisă pasajul subteran din zona Carrefour. „Ion Lungu şi PNL-ul pun deasupra interesului cetăţenilor un interes privat al unui apropiat PNL care a amenajat o parcare ilegală deasupra ieşirii din acest pasaj. Am luat locul Caracalului în folclorul popular din cauza acestor gogomănii, care culmea au şi fost puse în practică, sluţind şi mai tare oraşul”, consideră Dan Ioan Cuşnir.

El a adăugat că urbanismul din Suceava „agonizează” din cauza ideilor măreţe ale „frumoşilor din Suceava adormită”. Mai mult, Cuşnir a arătat că sucevenii suferă zi de zi în traficul infernal, într-un oraş „tot mai poluat şi tot mai murdar”.

Dan Ioan Cuşnir a adăugat că în loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PNL se ocupă doar de imaginea lor şi „de politica ieftină şi păguboasă pentru oraşul nostru”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: Pasajul amenajat în zona Bazarului pe sub podul de peste râul Suceava este un „eşec lamentabil”.
 Vizualizări articol: 4673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 11 voturi
Dan Ioan Cuşnir: Pasajul amenajat în zona Bazarului pe sub podul de peste râul Suceava este un „eşec lamentabil”2.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei