Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 57 (6767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: În loc să se ocupe de problemele sucevenilor Ion Lungu şi Lucian Harşovschi se ocupă de imaginea lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că în loc să se ocupe de problemele reale ale sucevenilor, primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi se ocupă de imaginea lor. „După o prezenţă de coşmar ce ţine de 14 ani, la conducerea Sucevei, Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PDL-ul vopsit în PNL încearcă să îi convingă pe suceveni să creadă ce li se spune, nu ceea ce văd şi trăiesc zi de zi. Li se spune cu insistenţa unui disc zgâriat că au modernizat oraşul, că sucevenii o duc mai bine datorită exemplarului şi lăudabilului sacrificiu al găştii portocalii”, a declarat Dan Ioan Cuşnir. El a subliniat că în realitate, rezultatele acţiunilor lui Ion Lungu şi ale lui Lucian Harşovschi sunt „eşecuri lamentabile şi monstruoase cicatrici” pe faţa oraşului Suceava.

Cuşnir a dat ca exemplu momentul în care primarul PNL Ion Lungu îl laudă pe viceprimarul PNL Lucian Harsovschi pentru că a rezolvat problema câinilor vagabonzi din Suceava. Liderul PSD Suceava a adăugat că acest lucru s-a întâmplat în condiţiile în care în anul 2017, 684 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean Suceava pentru că au fost muşcate de câini fără stăpâni.

De asemenea, Dan Ioan Cuşnir a arătat că Ion Lungu este mulţumit de modul în care operatorul de salubritate a curăţat trotuarele de zăpadă. „În această scurtă iarnă, în doar câteva săptămâni, 273 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean Suceava cu traumatisme după ce au alunecat pe gheaţă, dintre aceştia 46 necesitând internare datorită gravităţii traumatismelor”, a spus Cuşnir. El a mai precizat că tot Ion Lungu s-a lăudat că a luat măsuri eficiente de stropire a spaţiilor verzi pentru a combate căpuşele. Dan Ion Cuşnir a spus că în condiţiile în care existau avertizări serioase despre bolile incurabile care pot fi transmise prin muşcătura de căpuşe, 777 persoane s-au prezentat în anul 2017 la Spitalul Judeţean Suceava pentru că au fost muşcate de căpuşe, dar şi că în premieră, în luna februarie a acestui an deja există o persoană muşcată de căpuşe în Suceava.

„Acestea sunt simptomele unei instituţii nefuncţionale. Primăria Sucevei este nefuncţională. Se împăunează cu declaraţii pompoase, cu acţiuni nerelevante, cheltuie ineficient banii publici şi rând pe rând toate proiectele majore se prăbuşesc pentru că există o ruptură între declaraţiile cuplului Lungu/Harsovschi şi realitatea din Suceava, ruptură adâncită în mod special de minciună şi incompetenţa. În loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, locotenentul său Harşovschi şi PNL-ul se ocupă doar de imaginea lor şi de politică ieftină şi păguboasă pentru oraşul nostru”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

Dan Ioan Cuşnir a mai spus că social-democraţii vor continua să facă „Totul pentru Suceava”, pentru a demasca acţiunile „ineficiente şi buimace” a celor care condus Suceava de 14 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: În loc să se ocupe de problemele sucevenilor Ion Lungu şi Lucian Harşovschi se ocupă de imaginea lor.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dan Ioan Cuşnir: În loc să se ocupe de problemele sucevenilor Ion Lungu şi Lucian Harşovschi se ocupă de imaginea lor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei