Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 52 (6762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Impact fatal

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce un șofer grăbit a pătruns cu autoutilitara pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită, în urma unui grav accident rutier petrecut luni la orele prânzului. În încercarea de a nu intra în coliziune cu un autoturism care-i circula în față, șoferul grăbit al unei autoutilitare a pătruns pe contrasens, unde a izbit violent un autoturism care circula regulamentar din sens invers. În urma impactului, șoferul autoturismului lovit frontal a murit, iar femeia de pe bancheta din dreapta a fost rănită.

Accidentul a avut loc în localitatea Doroteia din orașul Frasin, în jurul orei 13.35. Aflat la volanul unei autoutilitare marca Man, pe DJ 177A, și circulând spre comuna Stulpicani, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, cu carosabil umed, și din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente față de vehiculul din față, Toader Zamcu, de 43 de ani, din Stulpicani, a încercat să evite coliziunea cu autoturismul VW Polo care circula în fața sa și era condus de un tânăr de 19 ani din Ostra, a virat brusc stânga și a pătruns pe contrasens. În timpul manevrei bruște a acroșat autoturismul care circula în fața sa, după care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW Passat, condus regulamentar din sens invers de un bărbat de 71 de ani din orașul Frasin, proiectând autoturismul în afara părții carosabile. În urma impactului puternic, bărbatul de 71 de ani a rămas încarcerat în autoturism, în stare de inconștiență, iar o femeie de pe bancheta din dreapta a fost și ea rănită.  În urma unui apel la 112, la fața locului a ajuns un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Gura Humorului, care a reușit extragerea celui rănit dintre fiarele mașinii, după care i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate echipajul medical al ambulanței nu l-a mai putut salva pe bărbat, declarându-se decesul acestuia. În același timp, femeia rănită, conștientă și în stare stabilă, a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul din Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, nu a rămas internată.

Conducătorul autoutilitarei și al celuilalt autoturism implicat în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri, ambilor fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto Toader Zamcu, care nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţa sa și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe contrasens. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat și-a pierdut viața, după ce un șofer grăbit a pătruns cu autoutilitara pe contrasens.
 Vizualizări articol: 2783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat și-a pierdut viața, după ce un șofer grăbit a pătruns cu autoutilitara pe contrasens5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei