Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 49 (6759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Șoferi urmăriți în trafic, după ce au refuzat să oprească la solicitarea polițiștilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni au fost nevoiți să urmărească în trafic două autoturisme, pentru prinderea și identificarea celor doi șoferi care au refuzat să oprească la semnalul regulamentar. Cei doi fugari s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii au constatat că au permisele de conducere suspendate.

Primul incident s-a petrecut miercuri după-amiază, după ce polițiștii din orașul Broșteni, aflați în patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DN 17B, au oprit în jurul orei 15.00 un autoturism marca Ford Kuga. La volanul mașinii a fost identificat Vasile F., un  tânăr de 23 de ani din Broșteni, sat Holda, acestuia fiindu-i solicitat să oprească motorul și să prezinte actele pentru control. El le-a declarat polițiștilor că nu are asupra sa nici un document, după care a demarat cu autoturismul spre satul Holda. Echipajul de polițiști a plecat în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autoutilitarei de poliție în funcțiune, însă după circa 1 km, șoferul fugar a reușit să se facă nevăzut. În urma verificărilor conducătorului auto în bazele de date, s-a stabilit că acesta deține permis de conducere categoriile BE, CE, având dreptul de a conduce suspendat din data de 22 noiembrie 2017. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat.

În noaptea care a urmat, în jurul orei 01.15, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti, în timp ce efectua supravegherea și controlul traficului rutier pe DJ 178F, prin comuna Frătăuții Vechi, a observat un autovehicul marca VW Golf de culoare neagră. Polițiștii auefectuat semnale regulamentare de oprire șoferului autovehiculului, care se deplasa dinspre comuna Gălăneşti spre centrul comunei Frătăuţii Vechi, însă acesta a ignorat semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, spre satul Măneuţi. Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar după circa 5 km a reușit blocarea acestuia. La volanul mașinii a fost identificat Valentin H., de 21 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, iar după verificarea acestuia în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că are permisul de conducere suspendat pentru perioada 1 februarie 2018 – 2 martie 2018, din cauza faptului că nu s-a prezentat la unitatea de poliție pentru a declara un accident cu avarii. Tânărul le-a spus polițiștilor că autoturismul se afla parcat în curtea unei case din comuna Măneuți și aparține fratelui său, fiind luat din curte fără știrea acestuia. Cel de la volan a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea semnalelor de oprire ale polițiștilor și pentru că nu avea asupra lui actele mașinii și polița de asigurare obligatorie. În același timp, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, cercetările fiind continuate de polițiștii Postului de Poliție Frătăuții Vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi urmăriți în trafic, după ce au refuzat să oprească la solicitarea polițiștilor.
 Vizualizări articol: 1871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi urmăriți în trafic, după ce au refuzat să oprească la solicitarea polițiștilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei