Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 42 (6752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perioada 22 – 28 februarie

Unde fugim de-acasă...

Expoziția „Mai stau un pic, mai fac o caricatură”

Artistul Ovidiu Ambrozie Bortă revine cu expoziția „Mai stau un pic, mai fac o caricatură”, care cuprinde 50 de lucrări, realizate în perioada 2017 - 2018. Expoziția va fi deschisă la Muzeul de Istorie, în foaier, în perioada 20 februarie – 11 martie. Lucrările expoziției abordează o tematică largă, tratând teme variate, cum ar fi Europa, lupta împotriva corupției, dezarmarea, ecologia etc., precum și portrete caricatură ale diferitor personalități ale lumii. Cele mai multe lucrări sunt digitale, realizate alb-negru și color. Cu aceste caricaturi, artistul a participat la saloane de gen din străinătate și din țară, precum și la expozițiile personale din Cluj-Napoca (Golden Tulip Ana Dome), Iași (Traian Grand Hotel), Botoșani (Hotel Rapsodia), Vaslui (foaierul primăriei și foaierul Casei de Cultură), unde a fost apreciat. 

 

Vineri, 23  februarie

Maia Morgenstern și Marius Bodochi, pe scena suceveană

Maia Morgenstern și Marius Bodochi se vor întâlni cu publicul sucevean, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Ei aduc la Suceava spectacolul „Elixir" de Eric-Emmanuel Schmitt. Decorul spectacolului este realizat de Anca Cernea. Regia spectacolului este semnată de Marcel Țop. Costume: Teodora Burz. Biletele costă 70 de lei și 50 lei pentru elevi, studenți și pensionari și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon: 0230 523 718.

 

Duminică, 25  februarie

 "Comori de suflet românesc", la Căminul Cultural Sadova

Festivalul - Concurs Județean de Folclor "Comori de suflet românesc", ediția a XVI-a, faza zonală (Câmpulung Moldovenesc și Dorna) va avea loc, de la ora 13:00, la Căminul Cultural Sadova. Vor participa formații artistice din localitățile Breaza, Broșteni, Cârlibaba, Câmpulung Moldovenesc, Ciocănești, Coșna, Crucea, Dorna Arini, Dorna Candrenilor, Iacobeni, Izvoarele Sucevei, Frumosu, Fundu Moldovei, Moldovița, Panaci, Poiana Stampei, Pojorâta, Sadova, Șaru Dornei, Vama, Vatra Moldoviței, Vatra Dornei. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Primăria și Căminul Cultural Sadova.

 

Spectacolul de teatru „Fidelitate", pe scena suceveană

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, spectacolul de teatru intitulat ”Fidelitate" de Chazz Palminteri. În distribuție: Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și Adelaida Zamfira. Biletele costă 70 lei și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei