Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 33 (6743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Show

Carla's Dreams a adunat câteva mii de suceveni la concertul de sâmbătă seară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Seria de evenimente de sâmbătă, 10 februarie, consacrată împlinirii a 630 de ani de atestare documentară a oraşului Suceava şi a Cetăţii de Scaun, s-a încheiat cu un concert al celor de la Carla’s Dreams, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului. Purtând deja celebrele hanorace cu glugă, ochelari de soare negri şi cu feţele pictate în colori închise, Carla’s Dreams a convins câteva mii de suceveni să-şi petreacă seara de sâmbătă pe hiturile lor, pe esplanada din centrul oraşului.

“Sunteţi atât de proaspeţi, dar totuşi atât de vechi”, le-a spus artistul sucevenilor în debutul recitalului, referindu-se la cei 630 de ani care au trecut de la prima atestare documentară.

Cu toate că sunt recunoscuţi ca fiind revelaţia muzicii româneşti din ultimii ani, fie din cauza temperaturii neprietenoase sau fie pentru că au abordat câteva piese mai puţin cunoscute publicului, showul Carla's Dreams de la Suceava a început mai curând amorţit, fără strigăte de entuziasm şi cu sesiuni de aplauze scurte.

Însă au dezmorţit atmosfera single-urile lor, pe care fanii le-au transformat în hituri, şi care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: „Eroină”, ”Până la sânge”, ”Pohui”, ”Imperfect”, ”Beretta”, ”Născut în Moldova”, ”Ne bucurăm în ciuda lor”.

Spectatori de toate vârstele, de la puşti care abia reuşeau să surprindă câteva cadre foto cu artiştii lor preferaţi, la bunici şi părinţi, au fredonat alături de interpreţii fără chip versurile hiturilor, cunoscute pentru mesajul intens şi direct.

Aproape de finalul programului lor, edilul municipiului, Ion Lungu, a urcat pe scenă şi i-a oferit solistului basarabean diploma şi medalia aniversară, realizate special pentru manifestările din acest final de săptămână. Lungu a reamintit că municipiul Suceava a semnat, sâmbătă, un protocol de înfrăţire cu municipiul Soroca din Republica Moldova.

Înainte de a se despărţi de public, Carla’s Dreams a făcut o promisiune fanilor săi: ”Ne vedem la 650 de ani”. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla's Dreams a adunat câteva mii de suceveni la concertul de sâmbătă seară.
 Vizualizări articol: 1836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Carla's Dreams a adunat câteva mii de suceveni la concertul de sâmbătă seară1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei