Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 30 (6740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8 -14 februarie

Târgul de Nunţi - Trend Mariaj, la Shopping City Suceava

Viitorii miri sunt aşteptaţi în perioada 9 - 11 februarie, la Shopping City Suceava, la a IV-a ediţie a Târgului de Nunţi - Trend Mariaj. Toţi cei care se pregătesc de nuntă au şansa de a interacţiona direct cu wedding planneri renumiţi şi de a găsi toate serviciile necesare pentru ziua cea mare. La târg pot găsi, într-un singur loc, atât servicii care vor completa armonios nunta şi idei de la cei mai buni profesionişti din domeniu, dar şi premii valoroase pentru nuntă: moment muzical Laura Olteanu, pachet complet valsul mirilor Alpha Dance, şedinţe foto Save the date, torturi, buchete de mireasă sau pachete de înfrumuseţare pentru miri. Dacă vii la Shopping City în weekend şi te înscrii la tombolă ai şansa să câştigi o mulţime de premii valoroase, puse în joc de participanţii la târgul de nunţi. În plus, vineri, la deschidere, matinalii Viva Fm, Călin şi Ada, vor transmite live de la Târgul de Nunţi Trend Mariaj ce se poartă, ce este nou şi care sunt cele mai în vogă servicii pentru nuntă. Se anunţă o ediţie plină de surprize şi noutăţi, iar detalii găsiţi pe pagina de Facebook Trend Mariaj.

 

Târgul de Nunți Bucovina, la Iulius Mall

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 9 – 11 februarie, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura Târgului de Nunți Bucovina. Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava este unul cu tradiție, ajuns la cea de-a XI-a ediție, iar an de an atrage tot mai mulți expozanți și vizitatori. În weekend, 32 de companii vor prezenta cele mai noi trenduri și o varietate de soluții pentru un eveniment reușit. Expozanții le-au pregătit vizitatorilor oferte speciale, sfaturi pentru o nuntă perfectă și o tombolă cu premii surpriză. Sâmbătă şi duminică, de la ora 14.00, atmosfera va fi completată de recitaluri live susţinute de Alexandru Recolciuc, Iosefina Telescu şi Formaţia „Imperial".

 

Cuplurile de îndrăgostiţi sunt invitate să celebreze iubirea la Muzeul Bucovinei

În zilele de 14 februarie, de Valentine’s Day, şi 24 februarie, de Dragobete, Muzeul Bucovinei invită cuplurile de îndrăgostiţi să celebreze iubirea la muzeu. La casele de bilete ale Muzeului de Istorie, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean şi Muzeul de Ştiinţele Naturii, cuplurile vor fi întâmpinate cu inimioare personalizate (printre care şi unele cu surprize) cu care pot vota obiectul/vitrina/sala care le-a plăcut cel mai mult. Muzeul pregătește surprize plăcute, diplome de îndrăgostiți de cultură şi, pentru cuplurile care vor extrage inimioare norocoase, premii.

 

Joi, 8 februarie

Lansare de carte și concert acustic

Volumul "Tu ce-ai făcut astăzi?" de Ovidiu Scridon va fi lansat joi, 8 februarie, de la ora 12:00, la Galeriile de Artă din Rădăuți, lansare urmată de un recital muzical susținut de autor. Intrarea este liberă. Alexandria Publishing House & PUB-ul Boem La Fierărie îi așteaptă pe sucevenii cu drag de poezie, muzică, prieteni și voie bună vineri, februarie, de la ora 21:00,  la Fierăria Pub Boem, unde Ovidiu Scridon își lansează cartea "Tu ce-ai făcut astăzi?" și va susține un concert acustic. Contribuție artist: 10 lei. Rezervări: 0751 507 741.

 

Vineri, 9 februarie

Vernisajul expoziției ”Povești de suflet”, la USV

La Galeria de artă a Universtității „Ștefan cel Mare" Suceava va avea loc vineri, 9 februarie, de la ora 17:30, vernisajul expoziției ”Povești de suflet” realizată de Diana Dimitriu. Va prezenta criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc. Diana Dimitriu a pregătit o expoziție de grafică digitală în sistem dual-view. Lucrările vor rămâne pe simeze până pe 28 februarie.

 

Sâmbătă, 10 februarie

„630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava și a Cetății de Scaun”

Evenimentele organizate pentru a marca „630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava și a Cetății de Scaun” vor debuta la ora 11.00, când în curtea interioară a Cetății de Scaun a Sucevei va avea loc deschiderea oficială a manifestării. De la ora 12.00, în Capela Cetății se va oficia o slujbă de pomenire. La ora 14:00 se va semna un protocol de înfrățire între municipiul Suceava și municipiul Soroca din Republica Moldova, iar de la ora 14:30 vor fi înmânate medalii aniversare personalităților și invitaților. De la ora 17:00, în centrul Sucevei va avea loc concertul Trupei 9, de la ora 18:10 - al Unison Band, iar de la ora 19:00, al trupei Carla’s Dreams. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

 

Duminică, 11 februarie

Concert extraordinar de muzică simfonică, pe scena Teatrului „Matei Vişniec”

De la ora 14:00 va avea loc, pe scena Teatrului „Matei Vişniec”, un concert extraordinar de muzică simfonică – Capodopere ale Muzicii Românești și Arii Internaționale, susținut de Asociația Culturală Pro Enescu, iar de la ora 16:00, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” va susține un spectacol extraordinar de muzică populară.

 

Spectacolul „Povestea Unirii”, pe scena Teatrului „Matei Vişniec”

Pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava va avea loc, de la ora 19:00, spectacolul „Povestea Unirii”, în regia lui Ovidiu Lazăr, o poveste plină de emoţie, de farmec şi de adevăr. Spectacolul este prezentat de Ateneul din Iaşi, fiind una dintre cele mai noi producţii. Intrarea la spectacol este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei