Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 21 (6731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Buget 2018

Marian Andronache: „Propunerile consilierilor PMP au fost introduse în lista de investiţii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bugetul general centralizat al municipiului Suceava a fost adoptat în şedinţa de Consiliu Local Suceava de joi, 25  ianuarie 2018, cu voturile „pentru” ale aleşilor locali ai PMP, viceprimarul Marian Andronache şi consilierul Constantin Munteanu.

„Am votat acest buget deoarece am considerat că este unul echilibrat şi realist, dar în special pentru faptul că din cele 337 de milioane, cât este bugetul total, 104 milioane, adică 30% din buget, reprezintă sume alocate pentru lucrări de investiţii. Susţin în totalitate aceste lucrări de investiţii, printre care se numără modernizări de străzi, extinderea reţelei de gaz metan în cartierele Burdujeni Sat şi Tineretului, extinderea reţelei de iluminat, a reţelei de apă, amenajarea de noi parcări de reşedinţă, reabilitarea statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare şi nu numai.

Propunerile noastre, ale consilierilor PMP, au fost introduse în lista de investiţii, urmând să fie realizate în acest an”, a explicat viceprimarul Marian Andronache.

Printre propuneri se numără modernizarea mai multor locuri de joacă, amenajarea serei floricole, de care este nevoie pentru a avea în continuare un oraş plin cu flori şi pentru a asigura condiţii decente de muncă angajaţilor de la Domeniul Public, împrejmuirea cimitirului Pacea, întrucât gardul existent este o ruină, lucru care are un impact considerabil asupra turiştilor care parcurg acest traseu pentru a ajunge la Cetatea Suceava.

„Studiile de fezabilitate propuse de noi au fost acceptate şi vor fi urmate de lucrări de modernizare necesare pentru municipiu - acoperirea şi modernizarea patinoarului artificial Areni, reabilitarea parcurilor de la Policlinică şi Mărăşeşti, modernizarea ultimelor fântâni arteziene de la  Policlinică, Nordic şi Mărăşeşti, cauciucarea a 17 locuri de joacă modernizate, care au încă strat de balast.

Nu în ultimul rând, aşa cum am promis în 2017, Suceava va avea un pian profesionist la Centrul Cultural Bucovina, atât de necesar pentru concertele şi festivalurile care se vor desfăşura în această locaţie în anul 2018 – an centenar, dar şi în anii viitori. Suntem alături de suceveni în demersul de modernizare a municipiului Suceava, de creare a unor condiţii care să transforme municipiul nostru într-unul demn de titlul <Destinaţie europeană de Excelenţă>”, a adăugat Marian Andronache.

Datorită voturilor „pentru”, bugetul Sucevei este primul adoptat până acum, la  nivelul întregului judeţ, ceea ce permite demararea mai rapidă a procedurilor de licitaţii şi investiţii care se doresc a fi realizate, parţial sau total, anul acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: „Propunerile consilierilor PMP au fost introduse în lista de investiţii”.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache: „Propunerile consilierilor PMP au fost introduse în lista de investiţii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei