Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 8 (6718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

O femeie de 44 de ani, medic de familie, a murit intoxicată în casă după un incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 44 de ani, medic de familie în comuna Siminicea, a sfârșit în condiții tragice, după un incendiu care a izbucnit  în camera în care aceasta dormea. Mirela Andricioaie a fost găsită în stare de inconștiență, ieri dimineață, în camera în care materialele textile ardeau mocnit. Aceasta nu avea arsuri, cauza decesului fiind după toate probabilitățile intoxicația cu monoxid de carbon. Alarma de incendiu s-a dat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava ieri dimineață, la ora 9.30, însă nenorocirea s-a produs cu mult mai înainte, bănuiesc anchetatorii.

 

Mărturia unui vecin care a intrat primul în camera în care se afla medicul

Femeia, care urma să fie de serviciu joi după-amiază, încă dormea cel mai probabil la ora la care a pornit incendiul. Mama acesteia, care locuiește într-o anexă din aceeași gospodărie, a început să strige disperată după ajutor. Era în jurul orei 9.30 dimineață.

Unul dintre primii vecini care a intervenit la fața locului a relatat:

„Mama a intrat prima și a alertat lumea, a început să strige după ajutor. Când am ajuns și am intrat în cameră era fum, scaunele, patul mocneau, nu era flacără, dar era fum mult, ea era în pat, deja era gata, nu mai mișca...”.

Echipajul de pompieri de la Detașamentul Suceava deplasat la fața locului a găsit victima scoasă din casă și a intervenit doar pentru lichidarea incendiului.

La fața locului locului au ajuns paramedici de la SMURD și echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava, care au început manevre de resuscitare. Din păcate, pentru femeia în vârstă de 44 de ani nu se mai putea face nimic. De altfel, aceasta era decedată de mai multă vreme.

 

Medic în satul natal de aproape 20 de ani

Primii oameni care au intrat în casă au declarat că în cameră erau mai multe aparate electronice sub tensiune, printre care un televizor și un laptop, plus multe documente, pături și alte materiale textile. Incendiul în sine nu a fost foarte puternic, flacără apărând abia după ce vecinii au deschis ușile și geamurile, iar femeia era deja scoasă din interior.

Mirela Andricioaie este plânsă de toată comunitatea, cu atât mai mult cu cât era localnică din Siminicea și medic în sat din anul 1999. Aceasta era foarte iubită și apreciată și considerată un medic foarte bun.

„A ajutat și salvat atâta lume și ea nu s-a putut salva... Ieri am fost și mi-a dat rețeta, am vorbit cu dânsa, era un medic foarte bun, răbdătoare cu tot omul, așa medic nu o să mai avem”, povesteau, printre lacrimi, două bătrâne venite la locul tragediei.

 

Medicul ar fi lucrat până târziu la întocmirea de documente medicale

La fața locului au ajuns polițiști și specialiști în criminalistică, care au demarat cercetările împreună cu pompierii. Suspiciunile s-au îndreptat spre aparatele care erau sub tensiune și un probabil scurtcircuit care să fi aprins materialele textile.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că femeia a lucrat până  târziu la documente medicale pe care le avea de realizat, la laptopul găsit în cameră. Se bănuiește că la un moment dat a adormit, iar laptopul a rămas sub tensiune. A fost suficient se pare pentru a se produce această cumplită tragedie.

Totuși, aceasta este deocamdată cauza probabilă a izbucnirii incendiului, iar cercetările sunt continuate.

Pompierii, prin vocea ofițerului de presă, Alin Găleată, au evitat să se pronunțe încă asupra unei cauze probabile, semn că au unele dubii cu privire la cum a izbucnit focul.

 

Drama mamei care și-a pierdut ambele fiice

Bătrâna care își plângea disperată ieri fiica a rămas singură pe lume după ce și-a pierdut soțul și ambele fiice. Prima fată din familie a murit la vârsta de 18 ani, înecată în râul Siret, în perioada în care avea examenul de bacalaureat. Femeia va fi nevoită acum să-și conducă pe ultimul drum și a doua fiică.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală și continuă cercetările, pentru a lămuri împrejurările exacte ale producerii decesului femeii în vârstă de 44 de ani.

Astăzi urmează a se efectua necropsia cadavrului, pentru a se stabili în mod cert cauza decesului și a se înlătura alte suspiciuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie de 44 de ani, medic de familie, a murit intoxicată în casă după un incendiu.
 Vizualizări articol: 5193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O femeie de 44 de ani, medic de familie, a murit intoxicată în casă după un incendiu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată bavareză Această salată tinde să se impună alături de obişnuita „salade de boeuf” la mesele festive, adusă, probabil, de românii care lucrează în Austria. Este simplu de făcut, pentru că este, în esenţă, ca o salată în... Citeşte