Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 3 (6713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Asistenţă socială

24 de persoane vârstnice şi şase tineri defavorizaţi, îngrijiţi la Centrul „Ingvar Kamprad“ Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Ortodoxă „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ Siret, reprezentată de prof. Alina Burlică, face un apel la oamenii cu inimă mare să vină în sprijinul Centrului de asistenţă socială „Ingvar Kamprad“ Siret, care adăposteşte 24 de persoane vârstnice şi şase tineri defavorizaţi psiho-socio-economic. „Centrul are nevoie urgentă de o îmbunătăţire a peisajului exterior”, după cum au precizat reprezentanţii Centrului social „Ingvar Kamprad”.

De peste 15 ani, Primăria oraşului Siret şi Consiliul Local Siret susţin funcţionarea Centrului de asistenţă socială „Ingvar Kamprad“. Cu toate acestea, a fost nevoie mereu şi de ajutor extern pentru ca asistaţilor să nu le lipsească nimic, astfel că orice sponsorizare, donaţie etc. a fost şi este de bun augur. Centrul adăposteşte 24 de persoane vârstnice şi şase tineri defavorizaţi psiho-socio-economic, proveniţi de la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă Siret, ce a fost desfiinţat.

„În contrast cu dotările moderne din interior, centrul are nevoie urgentă de o îmbunătăţire a peisajului exterior. Exteriorul pare trist şi pustiu, în lipsa unei delimitări cu gard, a unui foişor cu bănci şi copaci ce oferă umbră deasă. Activităţile din sala de zi sunt diverse şi animate (activităţi de reabilitare şi recuperare medicală, jocuri de societate şi alte activităţi de socializare şi petrecere a timpului liber), însă o parte din mobilier e vechi şi defect şi nu mai poate ţine pasul cu spiritul tânăr al beneficiarilor găzduiţi aici”, susţin reprezentanţii Centrului social din Siret.

În sprijinul persoanelor vârstnice şi al copiilor aflaţi într-o situaţie socială precară vine permanent şi Asociaţia ortodoxă „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ Siret, reprezentată de prof. Alina Burlică, în calitate de preşedinte. Aceasta se implică şi în întreţinerea, extinderea şi susţinerea financiară a centrului, în colaborare cu Primăria oraşului Siret şi primarul Adrian Popoiu. Persoanele care pot veni în sprijinul centrului pot obţine mai multe detalii la numerele de telefon: 0732 430 115 şi 0723 992 377. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 24 de persoane vârstnice şi şase tineri defavorizaţi, îngrijiţi la Centrul „Ingvar Kamprad“ Siret.
 Vizualizări articol: 1717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 de persoane vârstnice şi şase tineri defavorizaţi, îngrijiţi la Centrul „Ingvar Kamprad“ Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei