Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 2 (6712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Ziua şi accidentul la Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr din ce în ce mai mare de accidente rutiere au loc în ultima perioadă de timp în zona Milişăuţi. După un şir de accidente petrecute la finele anului trecut, nici 2018 nu a debutat mai bine. Alte două accidente au avut loc pe 2 şi 3 ianuarie.

Ultimul accident rutier s-a petrecut pe 3 ianuarie, în jurul orei 17.20, la intrarea în  Milişăuţi dinspre Bădeuţi.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Iaslovăţ, aflat la volanul unui VW Passat, care circula dinspre Bădeuţi, a virat brusc stânga pentru a evita impactul cu o maşină din faţa sa, autoturismul pătrunzând pe contrasens, unde a acroşat frontal un BMW condus de un tânăr de 22 de ani, tot din comuna Iaslovăţ.

În urma impactului au rezultat trei răniţi, şoferul care se deplasa regulamentar şi două tinere, una de 25 de ani şi una de 15 ani, pasagere din VW-ul Passat. Conform poliţiei, cele trei persoane au scăpat cu leziuni uşoare. 

Cauza accidentului, rezultă din ancheta poliţiei, este nepăstrarea distanţei regulamentare în mers a şoferului autoturismului VW faţă de o maşină din faţă.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Cu o zi înainte, pe 2 ianuarie, un alt tânăr şofer, care conducea un VW Golf, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, maşina lovind violent colţul unei case. În urma impactului, tânărul de la volan a fost rănit uşor.

DN 2H Milişăuţi-Rădăuţi-Putna s-a aflat anul trecut în topul nefericit al şoselelor pe care au avut loc cele mai multe accidente grave. Asta deşi în anii anteriori acest drum nu apărea în topul celor mai periculoase şosele din judeţ.

Aşadar este din ce în ce mai clar că zona Rădăuţi-Vicov a devenit foarte periculoasă în ce priveşte siguranţa rutieră. Circulaţia de pe drumurile din această zonă a judeţului este adesea o „junglă”, în care şoferii care circulă cu viteză excesivă sau depăşesc inconştient sunt omniprezenţi. Multe dintre accidente au fost provocate de şoferi foarte tineri, cum este şi cazul celor două evenimente rutiere de la Milişăuţi din acest an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua şi accidentul la Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 3062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua şi accidentul la Milişăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei