Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 1 (6711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce încălţăminte cumpărăm iarna aceasta?

Iarna deja și-a făcut prezența cam în aproape toată țara. Cu toate acestea, puțini sunt românii care s-au ocupat să își reînnoiască încălțămintea. Pentru a vă veni în ajutor vă prezint câteva dintre cele mai căutate perechi de încălțăminte, perfecte pentru iarnă.

Bărbații scapă cel mai ușor, pentru că ei nu trebuie decât să își aleagă modelul sau modele preferate de cizme. Atunci când vine însă vorba de femei, discutăm despre posibilitatea de a alege:

1. Ghete

Dacă mă întrebați pe mine acestea sunt cele mai potrivite pentru femeile care iubesc încălțămintea joasă. Vorbim despre sute de modele de ghete din materiale diverse și cu numeroase accesorii. Acum voi trebuie să vă gândiți la ce ținute le veți folosi și mai apoi să le alegeți pe cele mai potrivite.

2. Cizme

Cizmele sunt perfecte iarna, mai ales dacă au talpă anti-alunecare. Dacă vreți să mergeți undeva îmbrăcate în rochie atunci o pereche de cizme lungi este fix ce aveți nevoie. Desigur, puteți oricând să apelați la cizme cu o lungime medie.

3. Botine

Botinele sunt foarte potrivite atunci când vremea de afară este una uscată. Acestea reușesc să schimbe foarte ușor aspectul oricărei ținute, oferind rafinament. Desigur, există și modele de botine care merg pe o vreme ploioasă, doar că trebuie să cauți ceva până le găsești.

 

De unde cumpărăm încălțăminte pentru iarnă?

Simplu, de pe cel mai bun magazin online de incaltaminte. Numele lui este Flex Shoes și ne oferă toate tipurile de încălțăminte de mai sus, plus multe altele. În funcție de anotimp sau de nevoile noastre, trebuie doar să vizităm site-ul și cu siguranță vom găsi măcar o pereche de încălțăminte pe placul nostru.

De ce să cumpărăm de aici? În primul rând, pentru că este un magazin online, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să vizităm sute de magazine pentru a ne găsi pereche perfectă de cizme. În plus, scăpăm și de vânzătoarele care se uită urât dacă vrei să probezi mai mult de 4 perechi sau dacă pur și simplu te uiți mai atent la un model.

Este adevărat că online nu putem încerca perechea de cizme, dar cu toate acestea site-ul ne oferă toate detaliile despre ea și ne pune la dispoziție posibilitatea de a returna produsul dacă nu ni se potrivește.

În mediul online putem sta și o zi întreagă pe un site, putem revedea de câte ori vrem un model de cizme și asta fără să se ia nimeni de noi. În plus, la acest magazin online de incaltaminte avem ocazia de a cumpăra încălțămintea de iarnă cu 10% reducere. Acest lucru mi se pare foarte interesant și de apreciat, mai ales că știm cu toții că multe magazine preferă să scumpească prețul produselor iarna și nu să le ieftinească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce încălţăminte cumpărăm iarna aceasta?.
 Vizualizări articol: 2333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ce încălţăminte cumpărăm iarna aceasta?1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei