Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 nov 2017 - Anul XXII, nr. 273 (6689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jungla de pe şosele

Un şofer beat a intrat cu maşina în şanț, în apropiere de un pieton accidentat mortal de alt şofer, care a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene halucinante s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni pe drumul județean care străbate comuna Moldova Sulița. Totul a plecat de la o sesizare venită luni dimineață, în jur de ora 5.00, când un localnic a sunat la 112 şi a sesizat că un bărbat este căzut pe partea carosabilă, fiind decedat. Din păcate, sesizarea s-a confirmat, iar tânărul căzut era decedat, cu leziuni care le-au indicat în scurt timp anchetatorilor că a fost victima unui accident rutier, iar autorul a părăsit locul faptei.

După cum am arătat şi în cotidianul nostru de ieri, tânărul decedat a fost identificat în persoana localnicului Iulian Dumitru Ostaficiuc, în vârstă de 27 de ani.

Ancheta care a urmat avea să fie una mult mai complicată decât părea la început. La aproximativ un kilometru de locul în care pietonul a fost găsit mort a fost identificat un autoturism cu avarii, ieşit în decor. Șoferul nu era de găsit, astfel că a devenit imediat suspect de comiterea accidentului mortal. În scurt timp a fost identificat un anume Gavril Coşman, în vârstă de 22 de ani, localnic, proprietarul maşini. Tânărul a declarat că duminică, în jurul orei 23.00, a intrat cu autoturismul în şanțul de la marginea drumului, însă nu a lovit nici un pieton. La ora la care a fost verificat cu etilotestul, luni dimineață, acesta avea o concentrație de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i s-au recoltat şi probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. 

Inițial, declarațiile tânărului păreau neverosimile, însă, după coroborarea mai multor date de anchetă, legate şi de fragmentele găsite la faţa locului, s-a stabilit într-adevăr că în accidentul mortal a fost implicat un alt autoturism. Aşa s-a ajuns la un alt tânăr din Moldova Sulița. Iulian Harasemiuc, în vârstă de 19 ani.

Polițiştii au arătat că acesta a recunoscut că în noaptea precedentă a condus un autoturism Audi A4, cu care a surprins şi accidentat o persoană, după care, speriat, a plecat la domiciliu. La ora la care a putut fi verificat cu etilotestul, luni după-amiază, tânărul de 19 ani avea alcoolemia 0.

Comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a arătat că în urma administrării probatoriului, luni seară, față de tânărul de 19 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Cu dosar penal s-a ales şi celălalt tânăr, a cărui maşină a fost găsită în şanț. El va răspunde, cel puțin în această fază a anchetei, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Referitor la tânărul de 19 ani, aflat în arestul IPJ Suceava, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc urma să stabilească, ieri după-amiază, ce măsuri vor fi luate în continuare față de acesta.

Acest caz, pe lângă tragismul morții unui om, este încă un exemplu despre cum se circulă pe şoselele din județul nostru, unde  şoferii pericol public se găsesc la tot pasul şi provoacă parcă tot mai multe nenorociri.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer beat a intrat cu maşina în şanț, în apropiere de un pieton accidentat mortal de alt şofer, care a fugit.
 Vizualizări articol: 4086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer beat a intrat cu maşina în şanț, în apropiere de un pieton accidentat mortal de alt şofer, care a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei