Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2017 - Anul XXII, nr. 264 (6680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Accident mortal, după ce o căruţă a ieşit în faţa unei autoutilitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident petrecut la începutul acestei săptămâni la Câmpulung Moldovenesc, după ce o căruţă a ieşit de pe un drum secundar pe drumul naţional 17, în faţa unei autoutilitare, s-a transformat în tragedie, după ce, ieri dimineaţă, un bărbat care era pasager în atelajul hipo a decedat la Spitalul Judeţean Suceava.

Vasile Andronicescu, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, avea numeroase leziuni interne grave în urma accidentului din data de 14 noiembrie, iar acestea s-au dovedit a fi fatale.

În dimineaţa zilei de 14 noiembrie, în jurul orei 8.00, Ioan Mânecan, în vârstă de 38 de ani, din Bistriţa-Năsăud, circula la volanul unei autoutilitare MAN pe Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, pe direcţia Vatra Dornei - Suceava. Ajuns într-o zonă unde viteza este limitată prin indicator la 30 de km/h, şoferul a frânat brusc pentru a evita coliziunea cu un atelaj hipo, care a ieşit de pe un drum secundar. Impactul nu a mai putut fi evitat, căruţa fiind lovită violent.

La faţa locului s-a constatat că pasagerul din căruţă acuză mai multe leziuni, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Căruţa era condusă de un alt bărbat, Constantin Crăciunescu, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Acesta era în vizibilă stare de ebrietate, iar etilotestul a indicat concentraţia de 1,24 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Căruţaşul avea indicatorul STOP la intersecţia cu DN 17, astfel că avea obligaţia de a opri şi a acorda prioritate. Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că acesta a provocat accidentul din cauză că nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP. Totuşi, poliţiştii au subliniat că există indicii şi că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, limită de 30 de km/h, plus carosabil umed. În aceste condiţii, când a frânat, acesta nu a mai avut timp să oprească.

Poliţiştii au deschis iniţial un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, încadrarea fiind schimbată în ucidere din culpă.

Cercetările vor fi continuate, pentru a se stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident mortal, după ce o căruţă a ieşit în faţa unei autoutilitare.
 Vizualizări articol: 5089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident mortal, după ce o căruţă a ieşit în faţa unei autoutilitare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei