Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2017 - Anul XXII, nr. 259 (6675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Broşteni

Un bărbat înarmat cu un ciocan a spart geamul de la sediul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Broşteni, înarmat cu un ciocan, a provocat distrugeri timp de două zile pe raza localităţii, printre altele spărgând şi geamul de la sediul Poliţiei oraşului Broşteni. Având în vedere faptele în serie, ieri, pe numele său poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Vinerea trecută, Iulian Dumitrescu, în vârstă de 37 de ani, s-a prezentat la Primăria Broşteni, unde s-a interesat ce taxe şi impozite are de plătit. După o serie de discuţii divergente aici, bărbatul s-a dus la sediul Serviciului Public Alimentare cu Apă din Broşteni, unde a cerut să fie „şters din calculator”.

Din ancheta poliţiştilor rezultă că, supărat că nu i s-a îndeplinit dorinţa, cu ciocanul pe care îl avea asupra sa, acesta a spart monitoarele a două calculatoare. Bărbatul s-a îndreptat apoi glonţ spre sediul Poliţiei oraşului Broşteni, unde este acuzat că a aruncat cu ciocanul într-un geam, pe care l-a spart.

Bărbatul se află în conflict de mai multă vreme cu reprezentanţi ai mai multor instituţii, în special primăria şi poliţia locală. El este parte în mai multe dosare penale şi a început un război direct cu poliţiştii din localitate. Iulian Dumitrescu este şi reclamant în unele dosare, în care acuză fapte de corupţie la nivelul Primăriei oraşului Broşteni. 

Audiat şi înştiinţat că s-a ales cu dosar penal, bărbatul a recidivat şi sâmbătă. El este acuzat că a spart trei geamuri din piaţa agro-alimentară din localitate.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a arătat că în aceste condiţii, ieri, în urma administrării probatoriului şi punerii sub acuzare pentru comiterea a trei infracţiuni de distrugere şi a infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, pe numele bărbatului în vârstă de 37 de ani a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta urma să fie introdus, duminică seară, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. După expirarea ordonanţei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei va stabili dacă se impune vreo măsură restrictivă şi în continuare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat înarmat cu un ciocan a spart geamul de la sediul poliţiei.
 Vizualizări articol: 2828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat înarmat cu un ciocan a spart geamul de la sediul poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei