Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 nov 2017 - Anul XXII, nr. 259 (6675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătut crunt

Autorul agresiunii fatale asupra unui om al străzii, arestat pentru omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta poliţiştilor şi a procurorului criminalist în cazul de agresiune petrecut în noaptea de 9 spre 10 noiembrie într-un garaj de pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava, în urma căruia un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, a dus la concluzia că este vorba de o faptă de omor, victima având multiple leziuni prin agresiune în zona capului. Mihai Nastasiu, în vârstă de 39 de ani, din Dumbrăveni, care locuia fără forme legale în municipiul Suceava şi care nu avea un domiciliu stabil, a fost prezentat, sâmbătă, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Suceava. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava de arestare pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Mihai Nastasiu, cunoscut cu antecedente penale în materie de furturi, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că un bărbat de 32 de ani, Mihai D., se aciuase de ceva vreme într-un garaj din spatele blocului T 3 de pe strada Mărăşeşti, unde stătea într-un soi de chirie. Joi noapte, acesta se afla în garajul-locuinţă împreună cu unul dintre prietenii de pahar, Florin Fodor, în vârstă de 50 de ani, om al străzii. 

În miez de noapte, la garaj ar fi ajuns şi Mihai Nastasiu. Conflictul ar fi pornit de la alcool, mai exact de la faptul că musafirul venit în miez de noapte nu a fost poftit la chef. Cert este că cei trei s-au încăierat, iar al treilea bărbat a început să-i lovească pe cei doi. Bărbatul mai în vârstă, Florin Fodor, a căzut şi nu s-a mai ridicat de jos. Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul. 

Iniţial, era luată în calcul şi varianta unei infracţiuni de lovire cauzatoare de moarte, adică bărbatul să fi căzut cu capul de un corp dur, în urma unei lovituri. Autopsia a arătat însă că acesta are multiple leziuni prin agresiune, cu pumni, picioare şi un corp dur. Şi al treilea bărbat care era în garaj a suferit mai multe leziuni prin agresiune. Atât martorul, cât şi inculpatul pentru omor nu îşi aduc aminte mare lucru din cauza consumului de alcool. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul agresiunii fatale asupra unui om al străzii, arestat pentru omor.
 Vizualizări articol: 2099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Autorul agresiunii fatale asupra unui om al străzii, arestat pentru omor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei