Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 nov 2017 - Anul XXII, nr. 249 (6665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Infracţiuni rutiere constatate de echipajele de poliţie aflate în patrulare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele de rutină ale poliţiştilor în timp ce se află în patrulare au dus de multe ori la prinderea în flagrant a unor indivizi care încalcă legea. Cei mai mulţi dintre aceştia încalcă regulamentele rutiere, fiind depistaţi băuţi, fără permis sau cu maşina în neregulă.

Asemenea abateri au constatat poliţiştii unui echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Dolhasca, care în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.45, au observat un tânăr care se urcase la volanul unei autoutilitare marca Renault după ce consumase băuturi alcoolice la discoteca din localitate. Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii conduse de tânăr, care a fost oprită după câteva zeci de metri. La volanul autoutilitarei a fost identificat Florin S., de 26 ani, din oraşul Liteni, satul Corni, care nu avea documentele asupra sa. În urma verificării în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Luni seara, în jurul orei 21.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava aflat în control şi supraveghere a traficului rutier pe str. Grigore Al. Ghica din oraş a oprit pentru control un autoturism marca Mercedes-Benz Sprinter, condus de Adrian C., de 48 ani, din localitate. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infracţiuni rutiere constatate de echipajele de poliţie aflate în patrulare.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Infracţiuni rutiere constatate de echipajele de poliţie aflate în patrulare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei