Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 oct 2017 - Anul XXII, nr. 239 (6655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Material lemnos confiscat în urma interceptării unor transporturi ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele intensificate în ultima perioadă, pentru depistarea comercializătii şi transportului ilegal de material lemnos, au avut ca rezultat confiscarea unor cantităţi de lemn. Trei asemenea transporturi au fost depistate de poliţişti într-o singură zi.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 17.40,un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control, pe strada Piaţa Unirii din localitate, o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, care transporta material lemnos. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care au fost solicitaţi specialiştii silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 2,5 metri steri lemn de foc de esenţă fag. Cel de la volan a fost sancţionat contravenţional, lemnul în valoare de 287,5 lei fiind confiscat.

O oră mai târziu, o patrulă mixtă poliţie-jandarmi a oprit pentru control pe DJ 209I din comuna Arbore autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani din oraşul Solca, care transporta material lemnos. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată, a fost solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 15,379 metri cubi lemn de esenţă răşinoase şi nu 12,36 metri cubi, cum apărea în avizul de însoţire. Șoferul a fost amendat, iar cantitatea de 3,019 metri cubi de lemn confiscată.

În jurul orei 20.45, în comuna Marginea, poliţiştii au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani din comuna Frătăuţii Vechi, care era încărcată cu lemn.Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu are documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care specialiştii silvici au făcut inventarierea lemnului. Bărbatul transporta ilegal o cantitate de 4,5 metri cubi lemn de foc. Cantitatea de material lemnos deţinută în plus a fost confiscată, şoferul fiind şi el amendat contravenţional. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Material lemnos confiscat în urma interceptării unor transporturi ilegale.
 Vizualizări articol: 3010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Material lemnos confiscat în urma interceptării unor transporturi ilegale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Zacusca ”zburată” Este o versiune de zacuscă pentru gospodinele mai comode sau care nu pot sta îndelung să amestece în oală. Se face relativ repede, legumele nu se coc, ci se prăjesc iar zacusca scade în cuptor și este amestecată doar de 2 ori.... Citeşte