Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 oct 2017 - Anul XXII, nr. 226 (6642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Suceveanul acuzat că a sugrumat o belgiană, arestat pentru încă 60 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mandatul de arestare a tânărului în vârstă de 23 de ani din Salcea arestat în Belgia sub acuzația că a violat şi ucis o tânără a fost prelungit cu încă 60 de zile, a anunțat presa belgiană, care continuă să urmărească pas cu pas ancheta din acest caz. Conform cotidianului 7sur7, avocatul lui Alexandru Caliniuc nu a cerut eliberarea, ci a solicitat o investigație suplimentară. Mai exact, este contestat raportul de autopsie. Apărarea lui Alexandru Caliniuc încearcă să convingă că tânăra de 27 de ani găsită moartă în luna ianuarie a acestui an pe plaja din stațiunea Knokke-Heist, în Belgia, ar fi murit de hipotermie, pe fondul consumului de droguri.

Avocatul tânărului român, Pieter Filipowicz, a transmis că omorul nu este cert, iar din punctul său de vedere raportul medico-legal nu lămureşte nicidecum că femeia ar fi murit sugrumată, aşa cum s-a anunțat inițial.

Conform informațiilor publicate de presa belgiană, Alexandru Caliniuc a recunoscut că ar fi violat tânăra de 27 de ani şi i-ar fi smuls un lanț de la gât, însă nu recunoaşte că a sugrumat-o. ADN-ul suceveanului a fost găsit pe corpul femeii, astfel că acesta nu a mai putut să nege că a intrat în contact cu ea în acea zi.

Alexandru Caliniuc a fost supus recent şi la un test poligraf, din care nu a ieşit bine, rezultând un comportament disimulat la întrebările relevante.

Corpul tinerei de 27 de ani a fost găsit pe 22 ianuarie a.c. pe plaja din Knokke-Heist, în Belgia. Belgianca petrecuse într-un cazino, alături de iubitul ei, iar în jurul orei 4.00 dimineaţa aceasta a părăsit localul singură, spunându-i iubitului că merge pe plaja din apropiere, pentru a lua aer. Tânăra era cunoscută consumatoare de droguri iar la ieşirea din local a fost văzută pentru ultima oară în viață.

 Ulterior, au fost publicate intens în media belgiană imagini cu un tânăr în geacă albastră care s-a plimbat pe plajă în noaptea în care femeia a fost găsită moartă. Tânărul din imagini a fost identificat ulterior în persoana lui Alexandru Caliniuc, tânărul din Salcea. El a fost săltat de acasă, de la Salcea, la finele lunii iunie a acestui an, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Belgia. Anterior, anchetatorii belgieni verificaseră numeroase piste. Ulterior, tânărul a fost extrădat în Belgia, unde acum este anchetat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul acuzat că a sugrumat o belgiană, arestat pentru încă 60 de zile.
 Vizualizări articol: 3086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceveanul acuzat că a sugrumat o belgiană, arestat pentru încă 60 de zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei