Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 sep 2017 - Anul XXII, nr. 207 (6623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Zeci de poliţişti au luat la control parcurile din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zile de controale efectuate de poliţişti în parcurile municipiului Suceava au avut drept scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în rândul celor veniţi să se relaxeze în aceste locuri. Demersul oamenilor legii de securizare a acestor spaţii publice a venit în urma unor îngrijorări ale comunităţii legate de siguranţa acestor spaţii de relaxare. Acţiunea s-a desfăşurat zilnic în perioada 6 -10 septembrie, având drept scop prevenirea tâlhăriilor, a furturilor de genţi şi din buzunare şi alte acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. În fiecare zi din cadrul acţiunii, poliţiştii de prevenire şi poliţiştii de proximitate au mers în parcurile de pe raza municipiului Suceava şi au purtat discuţii cu cetăţenii pentru responsabilizarea şi informarea acestora pentru reducerea riscului de a deveni victime, acţiunea continuând şi pe timp de noapte, pentru combaterea actelor de violenţă în aceste zone. La acţiunea organizată au participat 88 de lucrători, din care 40 - poliţişti, 24 - jandarmi şi 24 - lucrători din Poliţia Locală, acţionând zilnic 10 poliţişti, 6 jandarmi şi 6 poliţişti locali, cu 10 autospeciale din dotarea celor trei structuri implicate. Au fost legitimate 676 de persoane, dispunându-se măsura avertismentului pentru 114 persoane pentru diverse acte care încălcau normele de convieţuire socială. Poliţiştii au legitimat 120 de persoane străine de localitate, fiind conduse la sediul poliţiei 8 persoane pentru verificări. În cadrul acţiunii au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.720 lei, toate persoanele identificate sub influenţa băuturilor alcoolice sau care vagabondau fiind îndepărtate din zona parcurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de poliţişti au luat la control parcurile din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 6414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zeci de poliţişti au luat la control parcurile din municipiul Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei