Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 sep 2017 - Anul XXII, nr. 206 (6622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dispariţii

Copii de 14 şi 16 ani, căutaţi de poliţie după ce au fugit de acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia a anunţat că a demarat cercetări pentru identificarea a doi minori, unul în vârstă de 14 ani şi unul de 16 ani, care şi-au părăsit domiciliile la finele săptămânii trecute.

Andrei Cătălin Zlăvoacă, în vârstă de 16 ani, din comuna Fundu Moldovei, a plecat de acasă în noaptea de 9 spre 10 septembrie şi nu a mai revenit.

Copilul are în jur de 1,70 m înălţime, aproximativ 54 de kilograme, ochi albaştri, păr blond şi următoarele semne distinctive: aluniţe vizibile pe gât şi o cicatrice de aproximativ 2 cm în partea stângă a cefei. Copilul a plecat de acasă cu un ghiozdan albastru, cu mai multe obiecte de igienă personală.

Al doilea caz, asemănător cu primul, este cel al dispariţiei minorului Mihai Degheluţă, în vârstă de 15 ani, din oraşul Solca, care, în data de 9 septembrie, a părăsit curtea locuinţei mamei sale din oraşul Dolhasca şi nu s-a mai întors. Copilul are 1,40-1,50 m înălţime, 40 de kilograme, constituţie astenică, păr brunet, tuns scurt. Copilul are o cicatrice chirurgicală în lungime de aproximativ 20 cm pe coapsa piciorului stâng, în apropierea bazinului.  

Ambele dispariţii, care par a fi după toate probabilităţile plecări voluntare, sunt îngrijorătoare având în vedere că minorii pot ajunge cu uşurinţă în anturaje în care să fie exploataţi sub diverse forme.

Persoanele care deţin date cu privire la unde s-ar afla minorii sunt rugate să sune imediat la 112 ori să se adreseze celui mai apropiat post de poliţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii de 14 şi 16 ani, căutaţi de poliţie după ce au fugit de acasă.
 Vizualizări articol: 2532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii de 14 şi 16 ani, căutaţi de poliţie după ce au fugit de acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei