Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 sep 2017 - Anul XXII, nr. 200 (6616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În stagiunea de toamnă

Spectacolul „Central Park”, o comedie de Woody Allen, pe scena Casei de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, în stagiunea de toamnă a acestui an, pe 15 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Central Park”, o comedie de Woody Allen, din distribuţia căruia fac parte actorii Florin Busuioc (Busu), Andreea Grămoşteanu, Adelaida Zamfira, Bogdan Talaşman şi Ioana Mărcoiu. Regia este semnată de Dragoş Câmpan. Din ce ne-au spus organizatorii, în “Central Park”, Woody Allen ne spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri newyorkeze infidele. „Personajele, pe cât de elegante şi sigure de sine în societate, pe atât de haotice şi dezechilibrate în viaţa lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relaţiilor umane, cât şi prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante şi al situaţiilor absurde din care avem senzaţia că nu va mai scăpa nimeni cu faţa curată. Subiectul este la ordinea zilei: adulterul prezent în majoritatea căsniciilor moderne ne oferă şi de data asta un prilej de amuzament, dar şi de meditaţie asupra realităţii dure pe care, de regulă, o cunoaşte toată lumea, mai puţin persoana înşelată”, mai spun organizatorii. Din piesă nu lipsesc situaţiile comice, alternate cu momente emoţionante. ”Central Park”, spectacol la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi suceveni, este de fapt o comedie care ne pune pe gânduri, ne face să ne punem întrebări, să ne dăm răspunsuri. Biletele s-au pus învânzarela secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, str. Ștefan cel Mare, Nr. 20 A, şi costă 60 şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Telefon 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Central Park”, o comedie de Woody Allen, pe scena Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacolul „Central Park”, o comedie de Woody Allen, pe scena Casei de Cultură Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei