Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 sep 2017 - Anul XXII, nr. 200 (6616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tranzacţie importantă

Complexul comercial „Nada Florilor” din Fălticeni a fost cumpărat de omul de afaceri Ioan Păiuş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de ieri, Complexul comercial „Nada Florilor”, situat în centrul municipiului Fălticeni, are un nou proprietar. Este vorba de omul de afaceri Ioan Păiuş, care a ajuns la o înţelegere cu Dan Ostahie, patronul societăţii Altex, care era proprietarul complexului „Nada Florilor”.

Preţul tranzacţiei este unul pe măsură: 3,55 de milioane de euro, pe care familia Păiuş îi va plăti în mare parte din surse proprii, şi doar o mică parte va proveni dintr-un credit bancar.

Mariana Păiuș, soția omului de afaceri, a declarat pentru site-ul www.ziaruldepenet.ro că este convinsă că afacerea încheiată este una bună.

„Noi considerăm că am făcut o afacere bună, în favoarea noastră. Pe viitor intenționăm să creăm mai multe locuri de muncă, să renovăm clădirea și să o extindem pe o suprafață mai mare la parter. Dacă muncești și ești serios în tot ceea ce faci, se poate. Ioan Păiuș a demonstrat că alături de membrii familiei sale, care se implică cu toții în afaceri, se pot realiza lucruri bune în Fălticeni. Dar muncind foarte mult și fiind foarte chibzuit”, a fost declaraţia Marianei Păiuş.

Magazinul „Nada Florilor” are o suprafaţă de circa 6.000 mp şi este construit destul de recent, fiind inaugurat în 1985. 

În ceea ce-l priveşte pe Ioan Păiuş, trebuie spus că acesta deţine aproximativ 20 de spaţii comerciale în Fălticeni, cinci farmacii și o parte din activele fostei fabrici de mobilă Dumbrava SA. Mai trebuie spus că omul de afaceri din Fălticeni a deținut și hotelul Polaris, actual Turist, pe care l-a vândut unui om de afaceri din localitate.

Mai trebuie spus că Ioan Păiuş este unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri din judeţul Suceava, deşi are o avere considerabilă, iar pentru a perfecta tranzacţia pentru achiziţionarea Complexului comercial „Nada Florilor” a fost nevoie de mai bine de două luni de discuţii şi negocieri cu Dan Ostahie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complexul comercial „Nada Florilor” din Fălticeni a fost cumpărat de omul de afaceri Ioan Păiuş.
 Vizualizări articol: 6168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Complexul comercial „Nada Florilor” din Fălticeni a fost cumpărat de omul de afaceri Ioan Păiuş4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei