Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 sep 2017 - Anul XXII, nr. 199 (6615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sâmbătă noapte

Razii ale poliţiei la Fălticeni şi Adâncata, două zone cu grad de violenţă ridicat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 50 de poliţişti au fost angrenaţi, sâmbătă noapte, în razii derulate în municipiul Fălticeni şi în zona arondată Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata, adică Adâncata şi câteva comune din jur. Cele două zone pe care au fost concentrate forţele de poliţie nu au fost alese întâmplător. Municipiul Fălticeni este, de o bună bucată de vreme, locul în care au loc cele mai multe agresiuni, o parte dintre ele fiind adevărate răfuieli între tineri şi mai puţini tineri care vor să-şi împartă zonele de influenţă. Pe acest fond s-a ajuns şi la o tentativă de omor comisă la finele lunii trecute. Probleme cu violenţele sunt şi în zona Adâncata - Zvoriştea, aici având loc bătăi la discotecile organizate la final de săptămână dar şi un viol în grup comis de şase tineri asupra unei femei din Adâncata. Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat:

„Acţiunile au fost concentrate în noaptea de sâmbătă spre duminică ,,fiind desfăşurate în special în zona discotecilor şi unităţilor de alimentaţie publică pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă dar şi pe drumurile publice care duc spre aceste unităţi, pentru identificarea celor care încalcă legislaţia rutieră”. Acţiunea a urmărit descurajarea celor care ar putea comite fapte cu violenţă dar şi depistarea celor care conduc băuţi.

În cazul acţiunii Poliţiei municipiului Fălticeni au fost aplicate 22 de amenzi, în valoare de peste 6.000 de lei. Au fost reţinute patru permise de conducere iar în cadrul raziei au fost legitimate 131 de persoane şi au fost controlate 47 de vehicule.

Printre altele, a fost depistat un tânăr în vârstă de 18 ani care se afla într-o discotecă şi purta la el cuţit. În privinţa acţiunii Secţiei Rurale Adâncata au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier şi aplicate şase amenzi. De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost ridicate două certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razii ale poliţiei la Fălticeni şi Adâncata, două zone cu grad de violenţă ridicat.
 Vizualizări articol: 3812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razii ale poliţiei la Fălticeni şi Adâncata, două zone cu grad de violenţă ridicat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei