Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 aug 2017 - Anul XXII, nr. 195 (6611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examen

Bacalaureatul de toamnă continuă cu probele de competenţe digitale şi limbă străină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Probele scrise ale examenului de bacalaureat s-au desfăşurat în decursul săptămânii trecute, a doua săptămână a bacului de toamnă aducând trei probe de evaluare a competenţelor. Proba orală la limba română (de evaluare a competenţelor la limba română, aşa cum este oficial denumită) s-a încheiat luni, iar ieri şi astăzi este programată proba de competenţe digitale, în cadrul căreia vor fi evaluaţi 180 de elevi.

Pe 30 şi 31 august are loc proba orală într-o limbă de circulaţie internaţională, testare la care sunt înscrişi 193 de candidaţi (limba engleză – 168, limba franceză – 24, limba germană – 1).

Probele de evaluare a competenţelor nu se apreciază prin note, elevii obţinând calificative. Susţinerea acestor probe practice este obligatorie pentru promovarea bacalaureatului, indiferent de calificativul primit.

Afişarea rezultatelor (până la ora 16.00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00-20:00) au loc în data de 1 septembrie, iar rezolvarea contestaţiilor este programată în perioada 2-5 septembrie.

Pe 6 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

Reamintim că în cadrul primei sesiuni a bacului din acest an peste 73% dintre elevii suceveni au obţinut note de trecere, rezultatele absolvenţilor de liceu din acest an fiind mai bune decât cele înregistrate în 2016, când promovabilitatea a fost în jurul valorii de 71%. Cât priveşte mediile elevilor suceveni care au susţinut examenul maturităţii în vară, cele mai multe se situează între 8 şi 8,99, respectiv 7-7,99.

Un singur elev a fost notat cu 10 pe linie - Alex Andrei Voloşen, de la Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bacalaureatul de toamnă continuă cu probele de competenţe digitale şi limbă străină.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bacalaureatul de toamnă continuă cu probele de competenţe digitale şi limbă străină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei