Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 aug 2017 - Anul XXII, nr. 193 (6609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Bătăuşii de la Fălticeni, arestaţi pentru 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Indivizii care au semănat şoc şi groază la un restaurant din Fălticeni, unde au atacat un grup rival cu săbii şi alte obiecte periculoase, au fost trimişi după gratii. Identificaţi încă de vineri şi reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, ambii din Fălticeni, au fost duşi sâmbătă în faţa unui judecător de la Tribunalul Suceava.

După ce a analizat probele depuse la dosar, magistratul a decis să emită două mandate de arestare pe numele celor doi. Muscă şi Nechifor vor sta în arest preventiv pentru 30 de zile, dar soluţia de sâmbătă nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

„Telu” şi „Gogu” sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, raportat la port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Din imaginile pe care le-au vizionat şi din celelalte probe existente la dosar, anchetatorii au ajuns la concluzia că viaţa lui Lucian Atănăsoaie, tânărul de 25 de ani vizat de atacul violent al lui Muscă şi Nechifor, nu a fost pusă în pericol, motiv pentru care agresorii nu au fost încadraţi la tentativă de omor.

 

Cum s-a petrecut întreg incidentul

Scandalul a avut loc în jurul orei 22.00, când localul din Fălticeni avea terasa plină cu clienţi. La una dintre mese, în apropierea intrării, stăteau doi bărbaţi, Constantin Muscă şi Gheorghe Nechifor, ambii din Fălticeni, cunoscuţi cu antecedente penale. La un moment dat, pe terasă au intrat mai mulţi tineri, în frunte cu Lucian Atănăsoaie, practicant de box şi cunoscut pentru mai multe bătăi în care a fost implicat de-a lungul timpului. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă că, alături de acesta, cel puţin alţi patru indivizi au pătruns pe uşa localului pentru o scurtă perioadă de timp. La vederea tânărului de 25 de ani în capul scărilor terasei, cei doi bărbaţi de la masă s-au ridicat brusc, au scos dintr-o sacoşă două obiecte contondente, de forma unor săbii fabricate artizanal, şi s-au năpustit asupra ”vizitatorilor”.

Riposta extrem de violentă a celor doi a făcut ca dintre toţi cei care au intrat ameninţători pe uşa localului doar tânărul de 25 de ani să rămână în luptă, restul dând bir cu fugiţii. Doar încă unul dintre cei cinci, Gheorghe Leonte, de 32 de ani, a încercat sporadic să-i dea o mână de ajutor tânărului de 25 de ani, rămas singur între cei doi bărbaţi cu săbii, reuşind să-l rănească pe unul dintre cei doi.

Pe imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea atmosfera de luptă încrâncenată din local, unde scaune, sticle şi pahare zburau în capetele protagoniştilor. Nu se ştie dacă cele două tabere aveau cunoştinţă despre întâlnirea din acea seară, dar toţi erau înarmaţi până în dinţi şi pregătiţi pentru o confruntare pe viaţă şi pe moarte. Prins între cei doi bărbaţi înarmaţi cu săbii şi hotărâţi să-l snopească în bătaie, Atănăsoaie a reuşit să scape, nu înainte de a fi tăiat de mai multe ori la mână şi picior. Odată cu el, toţi ceilalţi veniţi să le aplice o corecţie bărbaţilor de la masă au dispărut pe uşa localului. Foarte grav este faptul că la cel puţin o parte din bătaia care nu a durat mai mult de un minut au asistat şi clienţii localului, care au fugit care încotro pentru a scăpa de furia beligeranţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăuşii de la Fălticeni, arestaţi pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 4217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătăuşii de la Fălticeni, arestaţi pentru 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei