Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 aug 2017 - Anul XXII, nr. 190 (6606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Flutur anunţă că Festivalul de Teatru „Gr. V. Birlic” din Fălticeni va fi inclus în Programul Centenar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret „Gr. V. Birlic” din Fălticeni va fi inclus în Programul Centenar care va avea loc anul viitor în judeţ, la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Prezent marţi la manifestările care au loc în cadrul festivalului, Gheorghe Flutur a anunţat că ediţia din 2018 va avea o amploare mult mai mare decât cea de anul acesta.

„Am venit cu mare bucurie în capitala culturală a nordului ţării, a judeţului Suceava, aici, la Fălticeni, la Festivalul de teatru pentru tineret <Grigore Vasiliu Birlic>. Sunt foarte bucuros să mă întâlnesc cu atâtea personalităţi, oameni din teatrul şi cultura românească, oameni cu greutate deosebită, şi mă închin în faţa lor”, a declarat şeful administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur a spus că îl bucură faptul că iniţiativa preotului Liviu Mihăilă de a organiza acest festival de teatru a dat roade, amintind că el personal a sprijinit acest eveniment încă de la prima ediţie. Flutur s-a declarat convins că şi anul acesta festivalul va fi un succes. „Noi am trecut practic de la Festivalul Medieval spre Festivalul de Teatru Birlic, apoi spre festivalul de rock din Cetatea de Scaun a Sucevei. Deci luna aceasta este plină de evenimente în judeţul Suceava. Și vedeţi, aceste evenimente nu sunt doar în capitala de judeţ, sau la Câmpulung Moldovenesc, sau la Gura Humorului, sunt şi la Fălticeni”, a afirmat Gheorghe Flutur. El a adăugat că instituţia pe care o conduce a sprijinit financiar Festivalul de Teatru „Gr. V. Birlic”, alocând o sumă de bani pentru a asigura o parte din premiile care vor fi acordate. Flutur a spus că pentru anul viitor CJ Suceava va asigura o finanţare mai consistentă acestui festival, manifestarea urmând că fie inclusă în calendarul evenimentelor care vor avea loc în judeţ în Programul Centenarului Marii Uniri. Preşedintele CJ Suceava consideră că Fălticeniul merită acest sprijin pentru organizarea Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Gr. V. Birlic”, având în vedere că în acest municipiu există un public dornic de cultură, care „gustă teatru” şi care îşi doreşte un astfel de eveniment. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă că Festivalul de Teatru „Gr. V. Birlic” din Fălticeni va fi inclus în Programul Centenar.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunţă că Festivalul de Teatru „Gr. V. Birlic” din Fălticeni va fi inclus în Programul Centenar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei