Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 aug 2017 - Anul XXII, nr. 190 (6606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Bucovina a fost inclusă pentru a doua oară în acest an într-un circuit turistic internaţional de lux

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bucovina a fost inclusă, a doua oară în acest an, într-un circuit turistic internaţional de lux. Aproximativ 50 de turişti din mai multe ţări au plătit câteva zeci de mii de dolari de persoană pentru un sejur care a inclus vizitarea mai multor ţări, transportul fiind asigurat cu un avion de lux. Una dintre destinaţiile incluse în acest sejur a fost şi Bucovina, turiştii sosind ieri dimineaţă pe Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” cu o aeronavă Boeing 757 folosită de agenţia de turism TCS World Travel, cea care organizează astfel de circuite turistice internaţionale. Vizitarea Bucovinei face parte dintr-un circuit pe care TCS World Travel îl organizează în această perioadă în Portugalia, Lituania, Kyrgyzstan, Turkmenistan, Iran, Oman, Albania, România şi Spania, excursia în aceste state intitulându-se „Regatele şi culturile din Euro-Asia”. Pe parcursul celor câteva ore petrecute în Bucovina, turiştii străini au vizitat Mănăstirea Humorului şi Mănăstirea Voroneţ, după care au degustat delicioasele produse tradiţionale bucovinene.

De precizat că în luna mai a acestui an, în Bucovina a ajuns un prim grup de turişti care au achiziţionat un bilet în circuitul „Regatele şi culturile din Euro-Asia”.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 20 de ani excursii de lux, cu avioane private, în mai bine de 200 de ţări. Una dintre cele mai spectaculoase şi de lux aeronave folosite de companie este cea care a aterizat pe aeroportul din Suceava, un Boeing 757, modificat pentru a avea doar 52 de locuri astfel încât turiştii să beneficieze de condiţii de călătorie de lux.

Compania, care are două sedii principale, unul în SUA şi unul în Anglia, intenţionează să organizeze şi în perioada aprilie – mai 2018 un nou circuit internaţional în care să includă şi România, una dintre opriri urmând să fie şi în judeţul Suceava. Pentru excursia din aprilie – mai 2018, preţul unui bilet în circuitul turistic care va include şi România este de aproape 81.000 de dolari pentru o persoană. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina a fost inclusă pentru a doua oară în acest an într-un circuit turistic internaţional de lux.
 Vizualizări articol: 3294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bucovina a fost inclusă pentru a doua oară în acest an într-un circuit turistic internaţional de lux5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei