Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 aug 2017 - Anul XXII, nr. 187 (6603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consum de alcool

Băut la volan, a intrat cu maşina în gardul unei locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 56 de ani, din Bucureşti, a fost protagonistul unui accident produs în localitatea Capu Codrului. Fiind băut, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina într-un gard de pe marginea drumului. O pasageră din autoturism a fost rănită, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar penal.

Accidentul a avut loc în sâmbătă, în jurul orei 13.00, în timp ce bărbatul de 56 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism marca Opel Corsa pe DN 2E, în interiorul localităţii Capu Codrului, având direcţia spre Fălticeni. La un moment dat, din cauza neatenţiei şi a consumului de alcool, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a părăsit şoseaua prin dreapta şi a intrat în coliziune cu un gard care împrejmuia o locuinţă. În urma impactului, o tânără de 26 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a fost rănită, fiind transportată cu echipajul unei ambulanţe la spitalul din Gura Humorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut la volan, a intrat cu maşina în gardul unei locuinţe.
 Vizualizări articol: 1909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut la volan, a intrat cu maşina în gardul unei locuinţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă rece Gazpacho (albă) Un răsfăț răcoros pentru zile fierbinți este această rețetă de origini andaluze, care se pregătește repede, este consistentă și nu necesită stat în bucătărie la căldură. Un blender sau un mixer vertical e piesa centrală pentru pregătire.Avem... Citeşte