Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 aug 2017 - Anul XXII, nr. 177 (6593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur a discutat cu oficialii din regiunea germană Schwaben despre deschiderea unui zbor Suceava – Memmingen, lângă Munchen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a discutat, sâmbăta trecută, cu preşedintele regiunii germane Schwaben, Jurgen Reichert, despre posibilitatea deschiderii unui zbor de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”către Aeroportul Memmingen, aflat în apropiere de Munchen. Cei doi preşedinţi s-au întâlnit la Aeroportul „Ştefan cel Mare”Suceava, în cadrul vizitei pe care o delegaţie din Schwaben a efectuat-o zilele trecute în judeţ pentru a marca împlinirea a 20 de ani de parteneriat între cele două regiuni.

După discuţii, Gheorghe Flutur a precizat că încă de anul trecut l-a rugat pe preşedintele regiunii Schwaben, înaintând în acest sens şi o scrisoare oficială, să-i ofere sprijinul în deschiderea unei curse externe de la Suceava la Augsburg. „Am avut o întâlnire foarte importantă pe Aeroportul <Ştefan cel Mare>, cu discuţii foarte aplicate cu un reprezentant de la Universitatea Suceava, cu cei de la aeroport, despre posibile legături cu Germania. Vrem să deschidem această cursă de pe Aeroportul Suceava la Memmingen, care este la 90 de kilometri de Munchen. Vorbim de o zonă din Sud - Estul Germaniei, care este puternic industrializată. Sunt mulţi suceveni în acea zonă şi vom face cât de repede câţiva paşi în această direcţie, în sensul unui concept de dezvoltare pe termen lung care să atragă atât turişti, cât şi oameni de afaceri, un concept în care să implicăm şi Universitatea şi spitalul, astfel încât pe această rută să zboare cât mai mulţi oameni interesaţi”, a arătat Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că pentru această rută Suceava – Memmingen se are în vedere un zbor cu escală la Timişoara sau Cluj-Napoca, oraşe către care în momentul de faţă nu există legături aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”.

„Ne gândim la această escală la Timişoara, atât la dus, cât şi la întors. Asta în ideea că am putea avea de aici de la Suceava şi curse spre Timişoara, sau spre Cluj. Acel tip de zbor în W, nu cu o cursă directă, ci cu o escală, atât la plecare cât şi la venire. Am abordat aceste discuţii pentru că aşa cum au spus şi partenerii noştri germani, această abordare face parte din strategia de dezvoltare pe graniţa de Est a Uniunii Europene, într-o zonă sigură, cum este Suceava, Bucovina”, a explicat preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a discutat cu oficialii din regiunea germană Schwaben despre deschiderea unui zbor Suceava – Memmingen, lângă Munchen.
 Vizualizări articol: 2273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a discutat cu oficialii din regiunea germană Schwaben despre deschiderea unui zbor Suceava – Memmingen, lângă Munchen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei