Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 aug 2017 - Anul XXII, nr. 177 (6593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Consiliul Judeţean Suceava vrea să intensifice promovarea turismului din Bucovina pe piaţa din Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să înceapă o promovare mai intensă a turismului din Bucovina pe piaţa germană, în special în zona regiunii Schwaben. Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, după o discuţie pe care a avut-o la Aeroportul „Ştefan cel Mare” cu preşedintele regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, despre posibilitatea deschiderii unui zbor internaţional pe ruta Suceava – Memmingen, un aeroport aflat la aproximativ 90 de kilometri de Munchen. Preşedintele din Schwaben, Jurgen Reichert, s-a aflat zilele trecut în judeţ pentru aniversarea a 20 de ani de parteneriat între cele două regiuni.

Gheorghe Flutur a precizat că judeţul Suceava poate lua ca model de promovare şi dezvoltare turistică regiune Allgau, sudul Germaniei, o provincie cu un brand turistic extrem de cunoscut. Flutur a spus că în perioada următoare Bucovina trebuie să fie mai agresivă, „în sensul bun”, în acţiunile de dezvoltare a turismului. „Din acest motiv, în perioada următoare aşteptăm de la partenerii noştri germani delegaţii pentru un infotur în judeţul Suceava. Vorbim de reprezentanţi ai mass-mediei, operatori de turism, cărora să le organizăm tururi prin judeţul Suceava, prin Bucovina pentru a le prezenta celor care ar putea să vină în această zonă”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a subliniat că propunerea sa este ca potenţialilor turişti germani să le fie pregătite mai multe „destinaţii surpriză”.

 

Flutur: Bucovina poate fi promovată ca o destinaţie de gastronomie sănătoasă sau a tradiţiilor autentice

Flutur a arătat că Bucovina poate fi promovată ca o destinaţie de gastronomie sănătoasă, cu produse bio, certificate, dar şi ca o destinaţie a tradiţiilor şi obiceiurilor autentice. „Bucovina este o destinaţie a minorităţilor, şi prin aceasta putem atrage mulţi turişti. Şi Schwaben este o regiune care are interes, pentru că ne leagă o istorie comună. De aici au plecat mulţi cetăţeni şvabi, au fost primiţi în Germania, acum sunt în vârstă, dar au copii, nepoţi care ar dori să vină şi să se întoarcă în aceste zone”, a arătat Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că parteneriatul de 20 de ani cu Schwaben a fost extrem de benefic pentru Suceava, fapt apreciat şi de preşedintele acestei regiuni germane în discuţiile avute pe perioada vizitei de zilele trecute. „Vreau să spun o vorbă a preşedintelui Jurgen Reichert. Dacă dăm timpul cu 20 de ani în urmă, feţele sucevenilor sunt mai fericite astăzi, parcă nu mai sunt atât de încruntaţi, atât de aplecaţi cu capul în pământ. Blocurile sunt mai vesele ca şi coloratură, circulaţia este mai intensă şi trebuie să ne mulţumim că s-a schimbat în bine această zonă. E loc de mai mult, dar au fost nişte remarci foarte prieteneşti şi adevărate. Şi dacă acum 20 de ani cei din Germania au aterizat pe ceaţă pe aeroportul din Salcea, şi erau două luminiţe care străjuiau pista, acum au văzut un aeroport modern, cu sisteme de iluminat şi de aducere la sol pe timp de ceaţă a oricărui tip de aeronave. Au fost foarte impresionaţi de investiţiile din Suceava şi ei sunt bucuroşi că ne-au fost tutori în paşii pentru democraţie”, a spus Flutur. El a precizat că după 20 de ani de parteneriat, administraţia judeţeană se poate declara mulţumită pentru modul în care a decurs această colaborare în folosul populaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava vrea să intensifice promovarea turismului din Bucovina pe piaţa din Germania.
 Vizualizări articol: 1432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consiliul Judeţean Suceava vrea să intensifice promovarea turismului din Bucovina pe piaţa din Germania1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei