Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 aug 2017 - Anul XXII, nr. 176 (6592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Şcheia

Urmărit de poliţişti, un tânăr băut a intrat cu maşina într-o movilă de pământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Urmărit de poliţişti în trafic, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora, un tânăr a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit într-o movilă de pământ. După toată isprava, oamenii legii au constatat că cel aflat la volan consumase alcool, pe numele lui fiind deschis un dosar penal.

Incidentul a avut loc în timpul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 02.30, când o  patrulă de poliţie din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se afla în supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, a înregistrat cu aparatul radar un autoturism marca Volkswagen Golf de culoare albă, care rula cu viteza de 77 km/oră, pe un sector de drum cu limită de viteză 50 km/h. După ce poliţiştii au făcut semnalul regulamentar de oprire, cel aflat la volan nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea spre un drum comunal din Şcheia. Poliţiştii au pornit pe urmele şoferului fugar, iar în timpul urmăririi pe strada Aviatorului din comuna Şcheia, în apropierea căii de acces spre Registrul Auto Român, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina părăsind şoseaua şi intrând în coliziune frontală cu o movilă de pământ.

Poliţiştii l-au identificat pe tânărul de la volan ca fiind Ion J., de 23 de ani, din comuna Brodina,iar de pe scaunul din dreapta faţă a coborât un tânăr de 27 ani, din Straja, care avea leziuni uşoare ca urmare a coliziunii, fapt pentru care a fost solicitată la faţa locului o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru efectuarea unor investigaţii medicale.

În urma testării şoferului a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.          

Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier faţă de tânărul de 23 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit de poliţişti, un tânăr băut a intrat cu maşina într-o movilă de pământ.
 Vizualizări articol: 2503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărit de poliţişti, un tânăr băut a intrat cu maşina într-o movilă de pământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei