Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 aug 2017 - Anul XXII, nr. 173 (6589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Dan Ioan Cuşnir apreciază decizia de înlăturare a gardului viu de pe bulevardul principal al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a salutat decizia primăriei de a înlătura gardul viu de pe bulevardul principal al oraşului, însă cu o singură obiecţie, şi anume că iniţiativa nu a fost continuată şi în alte zone. Dan Ioan Cuşnir a spus în cadrul unei conferinţe de presă că ideea de a înlătura gardul viu a fost a viceprimarului Sucevei Marian Andronache, decizia fiind una foarte bună, „chiar dacă le-a luat 14 ani pentru a avea o idee bună”.

Cuşnir a amintit că primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că va continua scoaterea gardului viu şi în alte zone ale municipiului, însă aceste lucrări s-au oprit în zona parcului din Areni, din faţa primăriei. „Întrebarea noastră este: De ce v-aţi oprit în Areni, chiar peste drum de primărie, domnule Ion Lungu?”, a spus liderul PSD Suceava. Dan Ioan Cuşnir a continuat cu un şir lung de critici la adresa celuilalt viceprimar al Sucevei, Lucian Harşovschi, precizând că acesta nu înţelege că rolul opoziţiei este de a trage semnale de alarmă faţă de lucrurile greşite din municipiu. „De exemplu, anul trecut criticam felul în care arată straturile cu flori, iar domnul viceprimar Andronache a luat măsuri în acest sens. Dacă tăceam, la fel ar fi arătat şi anul acesta. De aceea încercăm să-i eficientizăm şi activitatea lui Lucian Harşovschi”, a precizat Cuşnir.

Astfel, preşedintele PSD Suceava i-a transmis „domnului inginer” Lucian Harşovschi faptul că pe Strada Scurtă din Suceava, în timpul lucrărilor de modernizare, doi stâlpi ruginiţi au fost înconjuraţi cu pavele şi borduri în loc să fie mutaţi. Cuşnir a arătat că dacă cei doi stâlpi ar fi fost mutaţi, s-ar mai fi câştigat două sau trei locuri de parcare. El a ţinut să-l întrebe pe Harşovschi dacă asfaltarea de pe Strada Scurtă este o lucrare de investiţie, şi nu de reparaţii curente, dar şi dacă pentru această lucrare ar fi fost necesară o autorizaţie de construire şi întreaga documentaţie şi avizele necesare. „A fost efectuată această lucrare fără a avea autorizaţie de construire? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt <Da>, le puteţi trimite direct la Parchet, domnule inginer Lucian Harşovschi”, a declarat Cuşnir.

Liderul PSD Suceava a mai dat ca exemplu de lucrări prost făcute asfaltarea unei intrări în sediul Băncii de Gene, care în realitate nu există, dar şi de faptul că în cartierul Obcini au început lucrările la reţeaua de termoficare pe trotuarele care au fost modernizate în urmă cu mai puţin de un an. Dan Ioan Cuşnir a mai amintit şi de faptul că în luna mai 2017 Lucian Harşovschi anunţa „cu mare bucurie” că se va realiza un loc de joacă pentru copii pe str. Grigore Ureche, din cartierul Zamca, pentru care au fost inversate câteva sensuri unice de pe străzile din zonă. „Heirupism ieftin, nimic pe termen lung, pentru că în luna iulie 2017, locul de joacă e un întreg şantier, fiind începute lucrările la sistemul de termoficare. Dacă tot ştiai că va deveni şantier, de ce mai dai comunicate electorale inutile, domnule Harşovschi?”, l-a întrebat Cuşnir pe viceprimarul Sucevei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir apreciază decizia de înlăturare a gardului viu de pe bulevardul principal al Sucevei.
 Vizualizări articol: 16756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Dan Ioan Cuşnir apreciază decizia de înlăturare a gardului viu de pe bulevardul principal al Sucevei2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei