Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iul 2017 - Anul XXII, nr. 170 (6586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Bărbat bătut şi înjunghiat în propria casă, după un banal conflict între copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat trimiterea în judecată a unui tânăr în vârstă de 30 de ani, din Fălticeni, autor al unei agresiuni deosebit de grave, asupra unui vecin de bloc. Din scenariul conturat de anchetatori rezultă că bărbatul înjunghiat a fost lovit mai întâi în faţa blocului, după care a fost atacat în casă şi înjunghiat cu un cuţit. Totul a plecat de la un banal conflict între copii, vecini de bloc, pe care însă unul dintre adulţi l-a amplificat până la dimensiuni inimaginabile.

Procurorii au explicat, într-un comunicat de presă, firul evenimentelor care au dus la tentativa de omor. Agresorul trimis în judecată, Ionuţ Ionel Boariu, are vârsta de 30 de ani şi este recidivist în fapte cu violenţă.

Între concubina sa şi bărbatul înjunghiat, vecin de bloc, au existat certuri legate de copiii femeii, respectivul nepotul bărbatului. Clinciul dintre copii s-a lăsat cu certuri între adulţi, la care a asistat şi Boariu.

Pe 12 iulie 2017, seara, în timp ce merge spre domiciliu, Boariu s-a întâlnit, în faţa blocului, cu vecinul în vârstă de 59 de ani. Din cercetările procurorilor rezultă că Boariu a fost cel care a început scandalul, iar tot el l-a lovit cu piciorul în piept pe bărbatul de 59 de ani. Acesta din urmă s-a prăbuşit, lovindu-se cu capul de suprafaţa dură de la scara blocului. 

Din păcate, lucrurile nu s-au oprit aici. Bărbatul de 59 de ani a intrat în locuinţa sa, unde a încercat să-şi oprească sângerarea cu un prosop. În propria casă avea să fie atacat a doua oară, de această dată cu un cuţit.

„Inculpatul, dornic de răzbunare şi de a-i face rău victimei, a intrat în locuinţa sa de unde a luat un cuţit de bucătărie şi apoi a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, aplicându-i două lovituri cu acel obiect în zona cervicală. De precizat este că în momentul premergător atacului victima se afla aşezată în bucătărie, pe un scaun, iar în momentul în care a fost agresată a avut prezenţă de spirit şi cu ajutorul prosopului cu care ţinea comprese a reuşit să estompeze loviturile, punând acel prosop în jurul gâtului. În acest context, leziunile provocate nu au fost grave şi nici penetrante”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată. 

Agresorul a fost calmat doar de concubina sa, care a intrat şi ea în apartamentul vecinilor.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a ajuns la spital, suferind leziuni care au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au stabilit că modul în care a acţionat agresorul, atacând şi lovind victima în zona gâtului, întruneşte elementele infracţiunii de tentativă de omor. El a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru infracţiunile de violenţă în familie şi tentativă de omor.

Inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat bătut şi înjunghiat în propria casă, după un banal conflict între copii.
 Vizualizări articol: 3625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat bătut şi înjunghiat în propria casă, după un banal conflict între copii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Justitie de rahat trimis de
(29 iul 2017, 11:52:28
Cum e posibil ca un criminal ca asta sa fie judecat in libertate ,daca individul asta, deci stie cel asteapta se duce peste batran si il omoara?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei