Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iul 2017 - Anul XXII, nr. 170 (6586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Teribilism

Accident violent cu un BMW, pe drumul Suceava-Botoşani. Şoferul este suspect de consum de etnobotanice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism BMW în care se aflau doi tineri din Suceava a fost implicat într-un accident violent pe DN 29 care leagă Suceava de Botoşani, în apropiere de Vlădeni, maşina scăpată de sub control lovind un mal de pământ, rupând mai multe indicatoare rutiere de pe marginea drumului şi ajungând pe cupolă în şanţ. La volan era un tânăr în vârstă de 22 de ani, despre care există suspiciuni serioase că se afla sub influenţa substanţelor etnobotanice. Colegii de la Monitorul de Botoşani, care au citat un asistent din cadrul UPU-SMURD, au scris că tânărul de la volan, care era foarte agitat, a spus că mergea spre Botoşani pentru a face rost de etnobotanice.

Aflat la volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, Alexandru Ş., de 22 de ani, venea de la Suceava, împreună cu un prieten de-al său, Marian G., de 20 de ani.

Conform colegilor de la Monitorul de Botoşani, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, după ce a ieşit cu viteză dintr-o curbă uşoară la dreapta.

Mai mulţi şoferi care treceau prin zonă au sărit în ajutorul celor două persoane aflate în maşină, sunând imediat la 112. În scurt timp, la faţa locului au ajuns echipajul SMURD, o ambulanţă, poliţişti, dar şi o autospecială a ISU, pe carosabil fiind scurgeri de carburanţi.

Leziuni mai grave a suferit pasagerul, care avea o plagă de mari dimensiuni pe umărul drept, după ce corpul i-a fost târât pe asfalt când maşina s-a răsturnat. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde a fost internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie, iar şoferul a fost preluat de ambulanţa de terapie intensivă.

Conform presei botoşănene, ajuns la Urgenţe, tânărul care a provocat accidentul a devenit foarte agitat. Din cauza stării sale medicii l-au întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, iar suceveanul a răspuns că nu băuse nimic, dar consumase substanţe etnobotanice.

Tânărului care s-a aflat la volan i-au fost recoltateprobe biologice şi în vederea examinării toxicologice, pentru a se stabili oficial dacă a consumat substanţe interzise. Foarte probabil cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor de la Serviciul Antidrog. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident violent cu un BMW, pe drumul Suceava-Botoşani. Şoferul este suspect de consum de etnobotanice.
 Vizualizări articol: 5618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident violent cu un BMW, pe drumul Suceava-Botoşani. Şoferul este suspect de consum de etnobotanice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei